Hvordan kutte Crown Molding With Power Saw

Hvordan kutte Crown Molding With Power Saw 

Hvordan kutte kappegods

1.

Mål området der du planlegger å installere støping. Kutt støpingen slik at den passer til lengden på området der den skal installeres. Hvis du for eksempel installerer støpegods på en vegg, må du måle veggen fra hjørne til hjørne. Skriv disse målene ned.

2.

Mål vinklene på hjørnene. For å måle ved hjelp av en justerbar vinkel, sett armene på vinkelgraden mot hver vegg og les vinkelen. Du skal skrive hver vinkel ned på et stykke papir.

3.

Juster 'fjærvinkelen' på mellomsaven til vinkelen du vil installere støpegods. For tak er støpegods vanligvis installert i en 38 graders eller 45 graders vinkel avhengig av spesifikk støping. Ikke vær sikker på vinkelen, spør ekspertene der du kjøpte støpingen.

4.

Legg støpselet opp og ned i mellomsaven og juster skjærevinkelen i henhold til målinger du tok. Pass på at du kutter i riktig retning. For et innvendig hjørne skal bunnen av støpningen være lengre enn toppen. For et utvendig hjørne vil toppen være lengre enn bunnen.

5.

Klipp den samme vinkelen for tilstøtende støping, men i motsatt retning. Hvis du kutter det første støpestykket med sagen justert 30 grader til høyre, kutt den tilgrensende enden av det andre støpegodset med saga justert 30 grader til venstre.

Tips og Advarsler

 • Kjøp mer støping enn du planlegger å bruke. Det kan ta noen forsøk på å få kuttet riktig.
 • Når du skjærer støpningen, må du huske at du satte den opp ned i sagen. Dette betyr at den nederste kanten vil være mot gjerdet av saga.
 • Hvis du ikke har en sammensatt mellomså, vil du trenge noen til å holde formingen i den vinkelen du vil kutte den. Husk, dette vil gjøre kuttene dine mye mindre nøyaktige.
 • Det er tre hovedtyper av taklister: krone, cove og seng. Kronstøping pleier å bli brukt til dekorative formål, og er ofte det vanskeligste av de tre å kutte ordentlig. Med riktig utstyr kan jobben oppnås uten for mye hodepine, men det vil fortsatt ta noen forberedelser, og muligens flere forsøk.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en innendørs vegg vann fontenen
  Hvordan er solenergi gjort?
  DIY trevindurammer
  DIY: Uttrekkbare Patio Markiser
  Slik dekker du kjøkkenbordsplater
  Den beste måten å klippe en HardiePlank på
  Hvordan lage en betong kjeller gulv
  Hvordan lage Laminat Trim Molding av en stein peis
  Hvordan bygge luksuriøse baderom
  Steel Gutters Vs. Aluminium
  Slik justerer du pelletskaminen din, så det er ingen popcorning
  Slik bruker du Dap Seal u0026 Peel Caulk
  Slik gjenoppretter du ditt akustiske tak
  Slik fliser innfelt hyller
  Hvordan installerer jeg Vinyl Ceiling på Vertical Rafters?
  Hvilken størrelse trowel å bruke til å bruke glassfliser til badveggen
  Slik laster du brads inn i en Stanley TRE550 elektrisk stiftemaskin
  Slik installerer du kjøkkenteller
  Slik legger du en servantskap til en benkeplate
  Hvordan polere en betongplate