Hvordan beregne kostnadene for en granitt benkeplate

Hvordan beregne kostnadene for en granitt benkeplate 

1.

Mål platen området for å bestemme kvadratmottaket. Multipliser lengden med bredden for å bestemme kvadratmottak. Granitt benkeplater er priset ved kvadratfoten, slik at jo mer nøyaktige målingene dine er, desto mer nøyaktig er ditt estimat. Legg til i backsplash-området s firkantede fotografier dersom det også vil bli dekket av granitt.

2.

Besøk en lokal leverandør av granitt. Se granittplatene og noter stykkene du liker. Siden granitt er et naturlig produkt, er det variasjoner i utseendet. Mønster og farger av granitt som ikke forekommer ofte i naturen, koster mer på grunn av deres sjeldnehet. Legg merke til prisene på platene du vurderer.

3.

Multipliser kostnaden per kvadratfot med den totale kvadratfoten på kjøkkenplattformene dine. Dette gir deg kostnaden for granitten selv. Dette er det første aspektet av den totale kostnaden for prosjektet.

4.

Ta kontakt med granittleverandøren for installasjonstjenester. Bestem om installasjonen er bygd inn i kostnaden til granitt eller om det er tilleggskostnader. Hvis leverandøren ikke gir installasjon, ta kontakt med flere lokale entreprenører som håndterer granittinstallasjon. Be om estimater for lønnskostnader fra entreprenørene. Legg til arbeidskostnadsestimater til materialkostnadene.

5.

Legg til ti prosent til den anslåtte kostnaden. Mange forbedringsprosjekter går over budsjettet. Ved å legge til ytterligere ti prosent til den totale estimerte kostnaden, legger du til en buffer for å dekke eventuelle uventede utgifter du kan støte på under installasjonen. Det beste tilfellet vil du bruke mindre enn du har beregnet, og gir deg ekstra penger. Hvis prosjektet går over budsjettet, vil du være forberedt med en reservekilde for å betale for det.

Granitt benkeplater fremhever sidene til mange interiørdekorasjoner og kjøkkenutstillingslokaler. Mange huseiere velger det for sine kjøkken på grunn av sin naturlige skjønnhet. Granitt benkeplater kommer i en rekke farger og mønstre, noe som resulterer i mange forskjellige valg for et kjøkken remodel. Kostnaden for granitt benkeplater er generelt høy i forhold til andre materialer. Beregning av kostnadene for en granitt benkeplate kan du avgjøre om det passer innenfor budsjettet.

Andre artikkelen

Slik installerer du en terskel på flisegulvet
Hvordan kutte og bor gjennom betongblokker
Tre som komposittmateriale
Slik installerer du rekkverk i et trapphus
Hvordan kutte høy tetthet polyetylen
Slik går du grønn og gjør ditt hjem energieffektivt
Hvordan kan jeg flate min teller uten å fjerne vasken?
Slik Tile Around A Soaker Tub
Hva er klasse D Felt papir?
Hvordan lage en Slå på en tregulv
Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
Hvordan å figurere Square Yards av teppe
Hardwood Floor Vs. Tile Flooring
Instruksjoner for hvordan du legger fliser
DIY Hell i skumisolering
Slik fjerner du et gipsloft
Slik passer Oak Gulv i kjøkkenet
Green Home Building og naturmaterialer
Resirkulert stein og betong
Slik bruker du en dreiemomentmåler