Hvordan kjøpe nøtter og bolter ved boksen

Hvordan kjøpe nøtter og bolter ved boksen 

1.

Besøk din lokale maskinvarebutikk med dine ideelle boltdimensjoner, en prøvebit av materiale eller en tidligere brukt bolt. Uansett hva slags shopping hjelpemiddel du tar med, sørg for at det vil gi deg ingen tvil under bolt og mutter utvalgsprosessen. Det er aldri en god idé å kjøpe bolter fra minnet, siden det er veldig små forskjeller mellom hver størrelse, du må alltid sammenligne med et prosjektstykke eller en eksisterende bolt for referanse.

2. < / p>

Se etter den riktige bolten mellom enkeltbøyle, løse boltbøyler i maskinvarebutikken. Mens du ikke vil kjøpe individuelle løse bolter, vil disse lett tilgjengelige prøvene la deg finne den perfekte kampen uten å åpne en boksens emballasje --- noen butikker vil gjøre at du kjøper noen bokser du åpner, så det er best å sammenligne med løse bolter.

Finn en bolt med Det rette hodet til jobben. Bare fordi akselen passer til ditt ideelle bolthull betyr ikke at hele bolen vil fungere best for prosjektet. En vanlig 'ovnsbolt' er nyttig i de fleste situasjoner, med den hakkede hodet kan du bruke en skrutrekker på toppen av bolten for en relativt tett passform. Maskinboltene er tunge, og gir en svært tett passform for prosjekter som bruker tunge materialer. mer sannsynlig å bli laget i værbestandig, rustfritt stål for utendørs prosjekter; De har imidlertid sekskantede hoder og krever en sekskantnøkkel for installasjon. Den tredje vanligste bolten, en vognbolt, er et av de beste valgene for tre i henhold til Lowe, som er en stor forhandler innen hjemmebruk. Vognbultene har ingen strammemekanisme på hodet, i stedet er det tynne hodet nedsenket ved å stramme en mutter på akselen. Det tynne hodet tillater ikke så tett passform, men det gjør at hodet synker litt i tre, og reduserer hodens utadgående utstikk.

4. < / p>

Finn en riktig mutter mens du fortsatt holder et utvalg av din ideelle bolt. Se på boltens salgskort for diametermåling. I noen tilfeller vil diameter bli gitt som et hele tall 'måle'. Til forskjell fra tradisjonelle millimeter diameter målinger er målere med et mindre antall faktisk tykkere, mens et stort nummer bur er en veldig liten bolt. Bevæpnet med boltens diameter, se gjennom butikkens utvalg av nøtter til du finner en som passer. Vær oppmerksom på at du kan få en heksemutter hvis du planlegger å skape en tett passform med en skiftenøkkel eller en vingemutter hvis du planlegger å bare fingerstramme mutrene og boltene.

5.

Se etter et 'boks' eller 'bulk' varenummer på boltens informasjonssalgskort og på mutteren du har valgt. Hvis du ikke finner et slikt nummer, må du registrere boltens størrelse og hodetype på et stykke skrappapir; Legg også merke til merke og størrelse på mutteren. For en bolt måles størrelse i to dimensjoner: lengde og diameter. Mutterstørrelse er kun gitt i diameter.

Finn varenummeret eller den riktige bolten og mutternes størrelse mellom esker med muttere og bolter som er tilgjengelige i maskinvarebutikken. Maskinvareforretninger mottar muttere og bolter i esker før de plasseres i enkeltkartede skuffer. Nesten hver maskinvarebutikk selger disse boksene med muttere og bolter. Men noen ganger er boksene ikke lett tilgjengelige på salgsgulvet på grunn av plassbegrensninger. I så fall må du bare spørre en salgsforhandler for å hente en boks fra butikkens lagringsområde eller bakrommet.

Tips og advarsler

 • Etter at du har 'Har funnet de perfekte mutrene og boltene for jobben, ikke kast kassen. Lagre den i garasjen din eller i andre arbeidsområder, slik at du vet nøyaktig hvilke muttere og bolter du vil kjøpe hvis du trenger å få mer.
 • Nøtter og bolter virker som små, trivielle deler av et hjem forbedring eller byggeprosjekt. Den typen bolt du kjøper er imidlertid svært viktig for å sikre en god passform for varig prosjektets holdbarhet. I tillegg i løpet av selv en enkel reparasjon eller ombygging, kan kostnaden for muttere og bolter legge til. Heldigvis er det mulig å kjøpe hele esker med muttere og bolter. I tillegg til å komme til en nedsatt, bulk rate, vil en hel boks sikre konsistens gjennom hele prosjektet. Du vil finne at det er mye lettere å få arbeidet ditt gjort når all maskinvare kommer fra samme boks og er helt identisk.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte Mosaic Tile
  Slik legger du til Trim til Window u0026 Door Casings
  Polert Betong Gulv Ulemper
  DIY solkraft
  Slik bytter du et flatt tak med et skråtak
  Attic Shelving Ideas
  Slik installerer du en Mesh-Backed Tile i en dusjkabinett
  Slik bruker du måleverktøy
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Hvordan sammenligne gasslogger
  Hvordan Stucco en yttervegg
  Hvordan bygger jeg en Cement Foundation?
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Slik installerer du et sementgulv
  Residential Solar Panels Forklart
  Hvor finner jeg planer om å bygge et hobbithus?
  Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
  Slik installerer du White Pine Floors
  OSB takmontering
  Ideer med flisekvartitt til peis