Hjem Elektriske ledninger

Hjem Elektriske ledninger  Elektrisk ledning er en av de farligste konstruksjonsoppgaver. Høyspennings elektrisitet kan skade eller drepe de som ikke er forsiktige. Elektrisk ledning skal ideelt sett utføres av en autorisert og utdannet elektriker. Men noen gjør-det-selv er veldig mekanisk tilbøyelige og kan gjerne utføre noen av de elektriske ledningene selv. Disse menneskene bør være forberedt på potensielle problemer de kan trenge på når de installerer elektriske ledninger.

Kablingsidentifikasjon

Elektriske selvbetjente skal vite at røde og svarte ledninger er varme ledninger som strømmer fra strømbryteren til apparatet. Elektriske støt kan skyldes disse ledningene, i henhold til Home Addition Plus. Hvite og jordede ledninger skal ikke kobles til hverandre, noe som kan være en elektrisk fare.

Ledningsforsyninger

De som gjør sitt eget elektriske ledninger skal planlegge å ha flere kretser enn de tror de trenger, ifølge Spør byggeren. Ledningene som brukes til å tilføye ekstra kretser, er ikke mye dyrere, og det er ofte steder som trenger kretskort som husleieren ikke vet om.

Verktøy

Elektrisk arbeid krever verktøy som linjemannens tang --- som snurre ledninger og kutt kabel - nålestikkplater --- som kan brukes til å bøye individuelle ledninger - en barberkniv --- for tråd- og isolasjonsstripping - et trådstrippingsverktøy --- for effektivere wire stripping og skruetrykkere.

VVS

Bruk alltid elektriske ledninger etter at oppvarming og VVS er installert, da varmen fra rørloddringen kan smelte isolasjonen av ledningene, ifølge Spør bygherren. Også rør kan hjelpe med installasjon av elektriske ledninger, siden rørene kan brukes til å lede ledningene.

Bruk av rør

Ved installasjon av nye ledninger i et gammelt hjem, kan ledningene noen ganger flyttes gjennom ekstra store hull i gulvet, som ble plassert da rørleggeren installerte rørene for å gi ekstra stor plass til dem. Rørene kan fungere som guider når ledningen senkes fra en høyere plassering til et lavere sted.

Uttalingsplanlegging

Å planlegge hvor møblene skal gå kan hjelpe deg med å plassere elektriske ledninger uansett hvor apparatene skal være. Denne tilnærmingen tillater huseiere å unngå å ha uttaket bak hosten, noe som gjør uttaket lettere å komme til, ifølge Ask the Builder. Også kabler trenger ikke å strekke seg helt over veggen.

Bygningsinspeksjon

Elektrisitet er svært farlig og har en god sjanse til å drepe amatørelektronik hvis det ikke utvises forsiktighet. Elektriske ledninger som er plassert i nærheten av et brannfarlig objekt, kan bli antent hvis en gnist flyr til den brennbare gjenstanden, i henhold til Home Addition Plus. I mange tilfeller er det nødvendig med tillatelse til å utføre elektrisk arbeid, og en bygningsinspektør må undersøke den elektriske ledningsplanen og godkjenne den før det elektriske arbeidet utføres.

Andre artikkelen

Hvordan å refinfinere ytterdørmaling
DIY Etterbehandling Granittflis
DIY Innramming for en lommedør
Slik fyller du inn Grooves in Paneling
Gulv Rust Reparasjon
Hvordan få brannstartere rød
Hvordan installere Wood Stove skorstein blinker
Fordeler med å bygge grønne hus
Isolasjonsalternativer for en hulmur
Sveiset stålkjede spesifikasjoner
Hvordan Finish Gips med hjørneperler
Hvordan bygger jeg et hus til den laveste prisen?
Slik løser du et hull i Pergo Flooring
Slik Skrape Popcorn Av Et Tak
Hvordan lage Pebble Tile
Montering av taklys
Hvordan bygge en låve fra scratch (del 1, planlegging og innlegg)
Trelastfjerning
Bruken av sponplater
Keramisk flis Vs. Hardwood