Slik ser du malingsfarger i mitt hjem

Slik ser du malingsfarger i mitt hjem 

1.

Velg mulige veggfarger basert på de andre elementene i rommet ditt. Tenk på treverk, teppe eller gulv, møbler, gardiner, sengetepper, lamper, kunstverk og annet tilbehør for å gjøre dette valget.

Hvis veggene dine ikke allerede er hvite, må du tape av to tilstøtende kanter på plakatbrettene for å legge en hvit kant når du maler. En hvit ramme vil hjelpe deg å se fargen på det malte brettet klart, heller enn det som vises mot eksisterende veggfarge. Bruk ett ark med plakatbrett for hver farge du har tenkt å se i hjemmet ditt.

3.

Lakk to strøk av hver farge på plakatbrettet. Mal helt til kantene på de to sidene uten maskeringsbånd. La dem tørke i flere timer. Trekk båndene på platene.

4.

Tape brettene på veggene (uten å dekke den hvite grensen) slik at du kan se på avstand. Legg merke til veggene i løpet av dagen med gardiner trukket og igjen om natten uten naturlig lys.

5.

Gå på prøvebrettene rundt rommet og hold de fargede kantene ved siden av møbler, treverk, gulv og andre viktige elementer. De malte kantene på brettene gjør det lettere å se de potensielle fargene ved siden av hverandre.

Tips og advarsler

 • Et annet alternativ er å male en hvit kant rundt hver prøvefarge direkte på veggen. Du vil imidlertid ikke dra nytte av å kunne flytte prøvefarger rundt rommet til møbler og treverk.
 • Ta den endelige avgjørelsen basert på hvordan fargene ser ut i rommet ditt, ikke hvordan fargene Se under lysbrett i malingsbutikker.
 • Maling av prøvefarger direkte på vegger vil forvirre øynene. Du vil se både de gamle og nye farger, og du vil ikke få en ekte følelse for resultatet.
 • Å velge en ny farge for et rom kan være en skremmende opplevelse. Farger har hver sin egen personlighet og egenskaper, men når de kombineres, tar de forskjellige egenskaper. Belysning er et annet element som helt kan endre utseendet på en farge ved å legge til enten blåaktig eller gul tint. Følg denne planen for å se farger i hjemmet ditt, og du vil kunne velge en fargevari med viss grad av at designen du har valgt, vil være den du oppnår.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge ditt eget virtuelle hus på nettet
  Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
  Stair Banister Refinishing
  Slik fliser en murstein peis surround
  Slik installerer du paneler i tilhengere
  Slik gjør du dusj eller baderomsflislegging
  Slik oppdaterer du en Ranch House
  Hvordan bygge en liten metall skur
  Hva er en god sidespor for et hjem i Michigan?
  Slik installerer du en veibeskrivelse postboks
  Hvordan finne utvendige veggpinner
  Den beste måten å isolere kjelleren på
  Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
  DIY Vind og solkraft
  Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
  Slik setter du en trepost
  DIY Laminat Wood
  Slik installerer du overflatemontert utvendige skodder
  Hva er en Airless Paint Gun?
  Badutstyr for funksjonshemmede