Hvordan bygge en Solar Hot Water Panel

Hvordan bygge en Solar Hot Water Panel 

1.

Mål kryssfiner til omtrent en 3-fots-4-fots rektangel og klipp den med saga. Fest fire målte stykker med 2-til-4-fots brett (to 3 fot og to like under 4 fot) til kanten av kryssfiner ved hjelp av treskruer, skru dem med urviseren med en skrutrekker. Dette danner en grunne boks som vil være det primære solpanelet.

2.

Bor et hull i et hjørne av panelet, på den flate siden av en 2-ved-4 , stor nok til kobberrøret. Bor et annet hull i motsatt nederste hjørne. Disse er inngangs- og utgangsrørhullene. Du kan kjøre rørene langveis eller på tvers av panelets korte side, det gjør ingen forskjell med mindre monteringsplassen er begrenset. Inngangshullet skal ligge på panelets 'topp' for å dra nytte av tyngdekraften.

3.

Kjør en del av kobberrør av huset i et hull og over Interiøret på panelet, motsatt side. Fest en 90 graders røradapter til enden, deretter en kort del av røret, og en annen 90 graders røradapter. Resultatet er en 180 graders bøye som sender røret i den andre retningen. Kjør mer rør til den andre enden av panelet, og gjenta prosessen med å skru den tilbake med to adaptere. Fortsett dette til panelet er fylt med et radiatormønster av kobberrør. Røret bør gå ut av det andre borede hullet, og forkorting av den siste 'korte' delen av røret vil rette den opp.

4.

Lakk innersiden av panelet med flat svart maling, og la den tørke. Bruk flere frakk om nødvendig, til hele innsiden av panelet er dekket.

5.

Plasser panelet med et ark med plexiglas, ved hjelp av lim eller forborede skruehull. Akrylplastiglass er vanskelig å bore uten å sprekke, så varsomhet anbefales hvis du bruker denne metoden. Når panelet er forseglet, la limet tørke helt.

6.

Monter panelet på et sted som mottar mye sollys, for eksempel et tak på taket. Panelet kan installeres permanent med L-parentes og lange treskruer. Fest rørene til husets vannsystem ved å løpe PVC-rør til panelet og montere adaptere til inngangs- og utløpsrørene på panelet. Når vannet strømmer gjennom rørene, vil den svarte malingen absorbere varme og varme vannet, passerer

Tips og advarsler

 • Bruk flere paneler koblet sammen for overopphetet vann, eller kaldere omgivelser.
 • Vær forsiktig når du gjør vedlikehold på panelet, panelet vil bli veldig varmt, med mindre det gjøres om natten.
 • Solar varmtvannspaneler kan redusere eller eliminere behovet for oppvarming av vann med rutenergi. Panelene er enkle å konstruere med felles reparasjonskomponenter. Den gjennomsnittlige villaeieren kan lage en solvarmer og installere den om to timer.

  Andre artikkelen

  Slik forbedrer du ditt interiørutsikt
  Hvordan lage en Kina Tile Backsplash
  Asbest Floor Tile Identification
  Folding Ladder Informasjon
  Slik installerer du Paper Faced Metal Bullnose Corner Perler
  Hvordan forberede seg på internmaleri
  Stiler av Vinyl Siding for Sheds
  Hvordan beregne mengden sement som trengs
  Hvordan lage dører for lagringsbygning
  Hvordan lage betonggulv til flis
  Hvordan lage lett betong ved hjelp av styrofoam
  Slik installerer du laminatgulv på sement
  Slik installerer du Asfalt Roll Roofing
  Tips om Caulking
  DIY Tub Refinishing
  Ideer til hustilsetninger
  Hvordan installere Polyuretan Spray Skum Isolasjon
  Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Slik dekker du murstein med flis
  ADA Parkeringsskilt