Hvordan bygger jeg et billig 1 soverom hus?

Hvordan bygger jeg et billig 1 soverom hus? 

1.

Snakk med by- eller fylkeansatte om å gjennomgå koder og begrensninger før du kjøper land for å bygge hjemmet ditt. Lag en detaljert byggeplan og få en tillatelse før du starter byggingen. Se på boliger i umiddelbar nærhet for å bestemme den beste måten å bygge det billige ettromshjemmet. Lag for eksempel en fin hytte som passer godt sammen med mer eksklusive boliger i nærheten.

2.

Utvikle en gulvplan som er 600 til 1000 kvadratmeter for huset ditt. Skisse en stue som er åpen for et lite kjøkken, sammen med et soverom og badområde. Eksperimenter med ulike måter å legge ut planen, slik at personvernet kan opprettholdes dersom mer enn én person vil bo der. Tenk for eksempel å bygge en vegg på fire meter høy for å skille mellom soveplass og sittegruppe.

3.

Konstruer grunnleggende grunnlag og innramming. Bygg fotfeste for huset ved å bruke 2-by-8 tommers brett for å konstruere innramming for en betonghelling. Legg cinder blokker minst tre meter høyt på toppen av fotene for å skape et gjennomsøkingsrom. Ramme hjemmet med 2-til-4-tommers brett på 16-tommers sentre. Overvei hvelv takene i hele huset for å gi en romslig følelse.

4.

Dekk utsiden av huset med resirkulert sidespor for å spare penger. Installer 1/2-tommers kryssfiner for å dekke takområdet. Legg asfalt helvetesild på taket, og installer vinduer. Mal eller flekk utsiden av hjemmet, og legg rygg til kjørt regn bort fra bygningen.

5.

Fullfør interiøret i hjemmet ditt som budsjettet tillater. Kjør alle rørledninger, avløp og elektriske ledninger før dekker innvendige vegger. Installer rullefiberisolasjon og gipsplater. Installer bad og kjøkkenskap og armaturer kjøpt på nært salg. Bruk billig gulv, for eksempel linoleum, vinyl eller fliser kjøpt på nært salg.

Tips og advarsler

 • Bruk tid til å gi et lite hus stort stil. Opprett et fint ranch-type hus eller hytte med en redwoodfinish og hvitmalert trim, for eksempel. Legg til skodder og vindusbokser, et lite dekk eller veranda og noen få fine trær og planter i strategiske verftområder. Bygg huset med så mye visuell appell som mulig, uavhengig av budsjettet.
 • Rådfør deg med en bygningsekspert for å sikre at huset vil passere alle nødvendige inspeksjoner. Ikke antar at bare fordi et hus er lite eller bygget med resirkulert materiale, vil lokale byggekoder ikke gjelde. Å ha det travelt kan føre til en feilaktig bygg inspeksjon og den ekstra bekostning av å gjøre noe nytt av arbeidet ditt.
 • En rimelig bolig kan bygges på områder der det er akseptabelt å bygge et hjem med 1200 kvadratmeter eller mindre. I noen landlige eller fjellområder kan du oppdage at enda færre begrensninger vil gi deg mulighet til å bygge et hjem på 600 til 1000 fot ved å bruke billig og resirkulert materiale. Kontroller lokale byggforskrifter og snakk med by- og fylkeansatte for å sikre at du kan få byggetillatelse for huset du forestiller deg.

  Andre artikkelen

  Slik fliser du et bad hjørne
  Bruken av gummitre
  Hvordan remodel et lite bad med en glassblokk dusj vegg og base
  Slik installerer du fliser over mørtel
  DIY Kits til Reface Kjøkkenskap
  Slik kobler du til en Solar Inverter
  Slik fjerner du enkelt Bakgrunn
  Hvordan velge et tregulv for å gå med kjøkkenskapene dine
  Hvordan bygge en Roll-in dusj
  Slik slår du ditt hjem med solceller
  Hva er forskjellen mellom prefabrikerte og produserte hjem?
  Hvordan lage en dusjskjerm fra glassblokker
  The Best Shower Stall Materials
  Hva bestemmer kretsbryterens størrelse?
  Hvordan Stain Waxed Hardwood Floors
  Slik fjerner du nagler med en borbit
  Illinois Green Energy Grants
  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Slik påfører du keramisk flis til vegger
  Hvordan å fullføre garasje vegger