Hvordan tilpasse lagerskap

Hvordan tilpasse lagerskap 

1.

Legg glassinnlegg til noen få utvalgte skapdører selv eller ansett en erfaren håndverkere for å installere glasspanelene. Velg dører som gir et utmerket fokuspunkt. Et annet alternativ er å spesialbestille noen få døråpninger for kjøkkenskap som passer til ditt lagerskapets stil og ramme med oppgraderinger som paneler eller glass for helt å slå ut noen få dører.

2.

3.

Legg dørhåndtak og / eller håndtak til skapene og skuffer. Det finnes en rekke lagerbokser-maskinvare tilgjengelig i lokale forbedringsbutikker, samt spesielle bestillingsmuligheter i butikkene eller via nettbutikker. De samme håndtakene eller knappene må ikke brukes i hele kjøkkenet, maskinvare kan brukes til å accentuerer visse skap eller skuffer. Stor eller utsmykket tilpasset maskinvare som brukes på hver Skap i kjøkken kan være en overkill.

4.

Legg til støping, trim og treapplikasjoner for å tilpasse lagerskapene helt. Bruk tre lim og en neglpistol til å installere trimmen. Treapplikasjoner kan farget og malt først, limes deretter til skapet med tre lim.

5.

Flekk eller lakk skapene en ny farge. Glaze kan også legges til for å endre fargen eller flekken litt. Overvei å prøve forskjellige applikasjonsmetoder for å oppnå unike ferdigheter med glasur. Noen ideer kan inneholde avbalansert avis, spesialbørster, oppblåste plastposer eller svamper.

Tips og advarsler

 • Bla gjennom spesialbestillingens kjøkkenskapsavdeling i din lokale boligforbedringsbutikk for å få ideer til tilpasningsalternativer som kan legges til lagerskapene dine.
 • Lagerskap, enten det allerede er installert i ditt hjem eller kjøpt på ditt lokale boligforbedringslager, er bare en del av kostnaden for spesielle ordre. Selv om skapene er 'lager' skap, er det veldig enkelt å tilpasse kjøkkenskapene for å se alt annet enn lager. Faktisk, noen som er klare til å installere lagerskap har egentlig massivt tre dører, som gir stor verdi, overlegen lang levetid og uendelige muligheter for tilpasning. Hvis lagerskapene dine har massive tredører, kan disse farget og forseglet for å passe innredningen din nå og strippet og slipt for å få fargen endret i fremtiden, akkurat som tregulv.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et kirkekjøkken
  Vinyl Siding Design Ideas
  Caster u0026 Camber Theory
  Hvordan bruke Wood Putty å reparere en rotted Out Door Frame
  Slik vurderer du typene og mengden loftetisolasjon du bør legge til
  Slik bruker du to forskjellige fargestoffer i kjøkkenskap
  Hvordan installere tregulv gulv rundt en peis
  Slik legger du et lag for sement
  Patio Wall Ideas
  Slik fjerner du paneler fra Sheetrock
  Hvordan bestemme kostnadene ved å ombygge en garasje
  Hva brukes meisler til?
  Betydningen av husrammer
  Slik kobler du en Lenox Hoesag til en Drill
  Trappestøtte
  Bruk av kontakt sement
  Slik installerer du Glass Block Spacers
  Hvordan erstatte suspenderte tak
  Hvordan Damp Proof et interiør kjeller gulv
  Hva er akustisk isolasjon?