Hvordan lage Solar Panel

Hvordan lage Solar Panel 

1.

Vurder mengden kilowatt-timer husholdningen bruker hver måned (gjennomsnittlig husholdningsbruk er vanligvis mellom 1000-2000). Denne informasjonen kan vanligvis finnes på ditt hjem elektriske meter, og vil bli merket som kWh. Hvis du ikke kjenner din siste månedlige lesing på måleren, kan denne informasjonen vanligvis finnes på bruksregningen.

2.

Planlegg mengden energi du må generere ved å bygge et hjemme solpanel. Tips: Planlegg å produsere mer energi enn du trenger - hva du ikke vil, vil automatisk bli solgt tilbake til strømselskapet for profitt!

3.

Velg en tilgjengelig, solfylt plassering for ditt solcellepanel. Planlegg å plassere hjemmelagde solcellepaneler på et sted som mottar rikelig med lys året rundt. Også! Sørg for at liten nyanse faller på det valgte området som mulig.

4

Kutt et stykke kobberplater omtrent brennerenes størrelse på ovnen du har tenkt å bruke. Vask hendene dine sjenerøst før du vasker kobberplaten med såpe eller rengjøringsmiddel for å kutte ned olje og fett. sandpapir for å rengjøre kobberplaten for å minimere sulfid og andre korrosiver.

5.

Plasser kobberplaten på brenneren og begynn å 'lage kaken'. Dette vil brenne Legg inn i det ytre fotovoltaiske skallet til ditt solcellepanel. Ta i betraktning fargene på det brennende kobberet: svart, rødt, oransje, rosa og purpur vil bli synlige etter de første flakene av cupr ous oxide er fjernet.

6.

Den gjenværende enheten til ditt hjem solpanel er veldig enkelt og raskt. Følg den detaljerte veiledningen under Hjemmelaget Solar Panel-lenken under under 'Ressurser' merkelapp. Denne nettsiden har hjulpet meg med å sette opp mitt solcellepanel, og jeg har nå bodd uavhengig av rutenettet i tre år. Etter all den tiden av å betale energiselskapene penger, betaler de nå meg!

Fakta er i: Alternative grønne energiteknikker kan redde husholdningene titusener i årlige verktøyregninger, og villaeiere overalt svarer på samtalen. Ved å ta strømmen fra nettet og generere egen energi med et hjem solpanel eller vindmøllepakke, kan du effektivt investere i energi uavhengighet samtidig som du gjør en stor innsats for å redusere karbonavtrykket. Men før du kontakter din lokale alternative energileverandør for å kjøpe solcellepanel eller fotovoltaisk sett, vil det være lurt å vurdere de enkle trinnene for å lage dine egne solcellepaneler for mindre enn femtedel av prisen.

Andre artikkelen

Slik rengjør du tungen og sporet fra gjenvunnet tre
Fakta om kobbertråd
Instruksjoner for å installere en garasjeport
Slik dekker du en benkeplate med granitt
Hvordan bruke en Vernier Caliper til å måle
Bad størrelse og design
Hvordan kutte en radius med en Skilsaw
Slik Etch u0026 Stain Betong
Hvordan jobber jeg med et asbesttak?
Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
Hvordan male Vinyl Gulvfliser
Hvordan søke om et statsstipendium for å gjenoppbygge et Termite Eaten Home
Hvordan påføre Stucco i ett Coat
Hvordan billig remodel et kjøkken
Takmalingstips
Hva trenger du å flytte kjøkkenvask?
Hvordan Nail Bamboo Gulv
Hvordan identifisere trykkbehandlet tre i et dekk
Hvordan bygge en Rod Bender
Hvordan forstår EER u0026 SEER