Hvordan bygge en låve fra scratch (del 1, planlegging og innlegg)

Hvordan bygge en låve fra scratch (del 1, planlegging og innlegg) 

1.

Ta et dypt pust.

2.

Velg et nettsted. Dette er det viktigste trinnet. Det er mange ting å vurdere. Tilgang (hvordan kommer jeg inn og ut); Retning av vind (prøv å møte kort side av låve i vind); Drenering (hvordan vil regnvann strømme rundt låven); hva er under (septisk, kraft eller telefonlinjer); sonering i neste trinn vil kreve at strukturen er en viss avstand fra eiendomsgrenser og andre bygninger. Mål denne informasjonen og ta til sonaravdelingen ...

3.

Snakk med fylkeskommunenes avdeling. Hva krever de? Det varierer sterkt. Du må alltid rapportere bygningsstedet ved å få byggetillatelse. Strukturen kan også måtte inspiseres langs byggeprosessen. Gjør det neste trinnet og med informasjonen tilbake til soneringsavdelingen for tillatelser.

4.

Lar oss begynne å designe !! Hvor stor vil du ha det? Stoppe. Gjør det 30\% større. Bare stol på meg. Du vil alltid se over noe og trenger mer plass. Størrelsen på strukturen og takmaterialet vil diktere hvor mange innlegg du trenger og hva avstanden skal være. Du kan plassere innleggene dine 16 meter fra hverandre, men noen større blir ekstremt dyre. Husk at du må koble disse innleggene med mye tømmer og alt over 16 fot vil koste deg! Jeg anbefaler noe mindre enn 16 fot som 12. Å holde avstanden et jevnt tall reduserer bortkastet tømmer.

5.

Design (på papir) dine innlegg. Sett punkter som representerer innlegg. Sett fire punkter på hjørnene av en imaginær firkant. Det er 12x12. Legg nå flere prikker i hvilken retning du trenger. Hvis du overskrider mer enn 2 innlegg (prikker) i begge retninger, så har du interiørposter. Disse innleggene må være høyere for å skape riktig tonehøyde for taket ditt.

6.

Besluttet på taktekking. Metal taktekking vil være billigere og tillate mindre helling på taket. Mindre skråning betyr mindre materialer som trengs for å dekke området. Men ikke la det bli flatt, eller det vil gå ned når snø kommer. Spør bygningen tillat folk hva som er anbefalt for ditt område. Vanligvis trenger kaldere klima mer helling.

p> Kjøp innleggene du trenger. Sannsynligvis trykkbehandlet 6x6 's. Du vil sannsynligvis trenge ca 4 meter av innlegget i bakken for å komme under frostlinjen her i de nederste nye englandstatene i USA. Så høyt du vil at taket inne skal bestilles dine innlegg så høyt pluss 4 fot. Innvendige innlegg må være høyere for å skape riktig skråning for taket. Du må legge til hvor mange meter som er nødvendige for å møte den riktige hellingen som er oppgitt av byggekoden. 35 grader er ganske trygt. (Men ikke konsultere soneringsavdelingen). Dette ville bety at utenfor innlegget 10 meter over bakken ville kreve et innlegg 19 over bakkenposten hvis det var 12 meter unna.

8

Har jeg mistet deg enda? Nei. God. Planlegging er alt, så ta deg tid. Nå er den mentalt harde delen ferdig. Tiden for den fysisk harde delen.

Grav hullene til innleggene. Disse kommer til å være gigantiske hull. Ta kontakt med byggekoden din, men sannsynligvis 4 fot dype 36 tommer. Mindre vilje. Sett innsatsen i nå, og du vil glede deg over fordelene for alltid. Ta ut skovlen eller skruen. Mål hullet på hver side opp og ned, og måler åpningen på begge sider. Hvis disse må inspiseres, må de vær presis. (eller større)

10.

Å, jeg beklager, er du fortsatt graving. Jeg vil vente.

11.

Klargjøre hullet. (Ingen ordspill) Sett 5 tommer bergarter i bunnen. Tapp dem tett. Legg minst 5 tommer sement på toppen av bergarter. Mål sementnivået nøyaktig for å sørge for at sementets topp er riktig høyde. (Dette vil spare deg så mye arbeid senere) Jeg anbefaler at du kjører en streng over alle hullene, og deretter strengstrengen Måle ned fra strengen til betongen er høy nok. La sementen tørke minst en dag. Dekk hull for å forhindre regnvann, mennesker, barn eller dyr som faller inn. (Nei jeg sa ikke bare at barn ikke er folk)

12.

Trykk innlegg i hull. Lettere sagt enn ferdig. Her er min metode. Hvis du selv (som jeg var), dra den ene enden av innlegget til kanten av hullet. Sett litt skrap tømmer i hullet mot motsatt veggen fra stolpen. Dette vil stoppe innlegget fra å slå smuss ned i ditt perfekte hull. Hvis du har en frontlaster, har du den laget. Løft den andre enden av lasteren og kjør fremover når du løfter lasteren litt. (eller løft for hånd) Skyv innlegget i hullet. Hvis det ikke kommer til å være i seg selv, kan det hende du må feste noen skraptømmer for å holde det oppe.

13.

Rett innlegget. Få et nivå og noe skraplumber. Skrap timber hver side via en negle, så det kan fortsatt justeres. Flytt innlegget slik at det er nivå og skyv styrene ned.

14.

Mål avstanden til andre innlegg. sikker på at det er riktig avstand. Dette er et viktig skritt. Du kan ikke være så presis her. Å være nøyaktig her, vil betale deg resten av byggeprosessen. Bare trykk forsiktig på stolpen med en sledehammer. Når det er korrekt, kontroller nivået igjen.

15.

Fyll resten av hullet med sement og bergarter. Mest sement. Når hullet er fullt nivå sementet så vil noe vann strømme vekk fra stolpen for å stoppe hvis det blir råtting. (selv om det er trykkbehandlet)

Så du tenker på å bygge en låve. Vel, du burde. Denne typen struktur er veldig fleksibel og kan gi din eiendom mye ekstra funksjonalitet. Denne artikkelen er en del av en serie som vil forklare hvordan du starter oppbyggingen av låven .

Andre artikkelen

Slik installerer du et bakplate for keramiske fliser
Hvordan legge til på et vaskerom
Bruk av duktil jernrør
Laminatgulv og utslipp
Slik sikrer du et lekkasikkert tak
Typer av marmor for baderom
Slik installerer du teppe på trapper med stifter
Hjem Remodeling Ideer Med Knotty Pine Paneling
Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
Slik Vanntett En Keramisk Dusj
Å bygge en strukturell beholdervegg
Hvordan lage ekstra lagringsplass i kjøkkenet
Slik isolerer du Crawl Space Walls
Slik installerer du Cove Bottom Wall Tile
Paneler Tips
Slik isolerer du en låve
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Hvordan legge travertin gulvfliser
Slik blander du fliser og laminatgulv
Kitchen Range Hood Ideas