DIY Hell i skumisolering

DIY Hell i skumisolering 

Typer

Bestem hvilken type skumisolering du vil bruke for prosjektet ditt. Velg mellom skum med åpen celle og skum med lukkede celler. Skum med åpen celle er et mykt og puteaktig materiale som tillater luft å fylle mellomrom i isolasjonen. Lukket celleskum er stivt og har overlegen styrke. Vann og luft kan ikke trenge like lett.

Skum med lukket celle har også en høyere R-verdi enn det åpne skumproduktet på 5,5 til 7 per tomme sammenlignet med 3 til 4 per tomme for skum med åpen celle. Closed-celleskum isolasjon er dyrere. Vurder hvor du skal bruke produktet. Hvis du for eksempel bruker skumisolering på loftet, er det best å gå med skumproduktet med åpen celle.

Forberedelse

Før du bruker isolasjonen, må du sørge for at beholderne er de riktige påføringstemperatur. Oppbevar beholderne innendørs ved en temperatur som anbefales av produsenten. Noen større sett kan kreve en lengre lagringsperiode. Du kan også bruke et lite varmeapparat for å varme opp produktet. Vanligvis er en temperatur på 75 til 85 grader Fahrenheit passende.

Pass på at du har rikelig med filler, en lengde av gummislang og en liten bøtte. Du vil også trenge noen til å hjelpe deg med jobben. En person skal fylle hulrommet med materialet og den andre må følge bak å fylle åpningene etter behov med filler eller fange overflødig skum med beholderen.

Fôr slangen gjennom øvre hull for å finne ut hvor mye herdet skum du mottar når du dispenser produktet i 10 eller 15 sekunder. Dette vil hjelpe deg med å få en følelse av hvor lenge du trykker på avtrekkeren for å få en viss dekning og eliminere avfall.

Installasjon

Det er svært viktig å følge instruksjonene for å installere skum, spesielt når du bruker det i veggsystemer. I eldre boliger må du lage åpninger i veggen eller takene.

Start applikasjonen ved å plassere dysen i bunnåpningen. Trykk utløsermekanismen i ca 10 til 15 sekunder. Fyll det nederste hullet med en fille hvis skum begynner å ose ut av åpningen. Isolasjonen skal utvides til sin høyeste høyde innen to minutter.

Fullfør bunnhullene først; la skummet øke til sin endelige høyde. Fullfør midthullene. Plugg hullet når skummet passerer åpningen. Plugg aldri topphullet fordi skummet trenger et uttak for å lette presset når det kurerer. Plugging av de øverste hullene kan føre til at skummet tvinges til å tette gipset eller gipset. Hvis du støter på tverrklosser mellom tappene, lager du et hull like under hinderet og påfør skumisoleringen. Ikke koble hullet. DIY pour-in skumisolering er ikke bare en måte å forbedre hjemmet ditt komfortnivå, men det er også raskt og relativt enkelt. Materialet kan brukes på omtrent hvilket som helst sted, inkludert vegger, loftsrom og gjennomsøkingsrom og under gulv. I utgangspunktet helles skummet eller sprøytes inn i hulrommet. Det kan hende du må lage åpninger i veggen eller taket for å bruke produktet.

Andre artikkelen

Hvordan kjenner jeg en dowel?
Hvordan gjør jeg Mud u0026 Tape Drywall-ledd på taket?
Bruker for Cedar Wood
Instruksjoner for å bygge en 8X6 Gable Shed
Planer for å bygge skyggebokser på innvendige vegger
Hvordan fjerne Grout Haze From Ceramic Tiles
Hva koster Wood Siding for et hus?
Hvordan bygge en innfelt bokhylle
Hvordan male et stort rom
Slik dekker du en terrasse med en Arbor
Kan du male en dusjkabinett?
Slik installerer du Trim Over My Kitchen Cabinets
Slik akklimatiserer Prefinished Flooring
Hvordan bygge en låve fra grunnen av deg selv (del 4, ryggstråle og metalltak)
Hvordan lage en dobbel bred look mer som et hus
Slik bytter du glasset i franske dører
Typer av elektrisk kabelskjede
Hvordan reparere og gjenopprette en kjørevei
Typer av remskiver funnet i hjemmet
Forskjellen mellom isolasjonsrull og batt