Bruk av betongblokker

Bruk av betongblokker  Betongblokker har blitt brukt til å bygge robuste, industrielle utseende bygninger i flere tiår. De tilbyr energieffektivitet, står opp til vær og jordskjelv og skaper strukturer som tåler tidstesten. Hva er mer, nye teksturer og farget betong øker bruken av disse byggeblokkene for ikke-industrielle byggeprosjekter, så vel som noen få kreative applikasjoner.

Hjemmekonstruksjon

Konstruksjon av boliger fra betongblokker gjør dem ugjennomtrengelige for branner og termitskader. Forsterkning av blomsterklossene med stålstenger plassert i mursteinene, og deretter fylle hulrommene med en betong, sand og pebble-blanding, støtter disse husene mot jordskjelv og orkaner. I tillegg tilbyr de lydisolering, spesielt når de kombineres med en godt sett med vinduer og dører som er ordentlig forseglet. Teksturbetong eliminerer noe av det industrielle utseendet til disse blokkene og legger til litt maling eller fargestoffer til betongen gir en mer hjemlig appell.

Hagebruk

Malte eller colorized blokker skaper dekorative hage stier og landskap edging enn kompliment hjemme ¡¯ s eksteriør og landskapsarbeid. Hulrom kan fylles med smuss til mote unike planter. Å bygge en hagebenk krever bare to til tre lag med murstein og et sete laget av en massiv treplank eller en betongplate. For boliger bygd med bratte bakker i bakgården, løser betong mursteinfaste vegger noen av problemene med steinrutsjer og nedbør.

Patios

Betongblokker kommer i en rekke design med dekorative valg som gjør dem ideelle for sette ned terrasser. I motsetning til barneblokker er disse blokkene formet eller mønstret, etterligner en naturstein eller murstein. De mange blikkene som skapes, blander seg med hjemets ytre og landskapsarbeid.

Rundt hjemmet

En tilbaketrukkethet fra 1960-tallet, gir bruk av barneblokk og trepaneler et startsett med bokhyller for hjem eller sovesal. Bruk av porvblokkens porøse natur betyr at de tar maling godt --- til og med spraymaling. På grunn av deres evne til å motstå brann og varme, gir blomsterklosser gode peis og skorsteiner. Stabiliteten til betongblokker gir nytte når en solid struktur kreves, for eksempel et oppbevaringshvelv eller for trapper og heiser.

Andre artikkelen

Hvordan designe ditt fremtidige hus
Slik installerer du kjøkkenteller
Hvordan sette opp billige midlertidige vegger i garasjen
Hvordan lage en Sheetrock Jack
Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
Hvordan bygge en camper ut av en gammel metal trailer - artikkel 2
Wall Tile Grouting Instruksjoner
Hvordan bygge en tre truck rack
Tapetfjerning med eddik og mykner
Fordeler og ulemper ved Wood Kitchen Counters
Hvordan å glassfiber en boks
Screened Patio Ideas
Veibeskrivelse for å sette opp et over bakkebasseng
Slik rammer du et skur gulv over betongpiler
Slik legger du til en utleieenhet til din bakgård
Slik installerer du Backer Board i en dusj
Hvordan få plastbelegg av tennene til sirkelsagbladene
Nivåmålingsverktøy
Potensielle bruksområder for passiv solenergi
Hvordan finne en billig servant for badet