Vannkjelebehandlingsmetoder

Vannkjelebehandlingsmetoder  Vannkjeler er utviklet for å effektivt varme vannet i en varmtvannsbeholder før den sykles rundt der den er nødvendig i huset. Vannkjeler fungerer best når vannet er rent og uten forurensninger. Dessverre er ikke mye vann dette rent, spesielt vann som kommer fra brønner og andre alternative kilder. For å ordentlig rengjøre dette vannet, produserer produsenter flere forskjellige metoder for å behandle vannet som brukes i kjeler.

Ekstern behandling

Eksterne behandlinger er utformet for å hjelpe rent vann før det kommer til kjelen i det hele tatt. Disse systemene brukes når vannet er skittent nok til å skade kjelen enkelt ved konstant bruk. Det er mange metoder som brukes i ekstern behandling, men noen av de vanligste er fordampning og deareasjon, der vannet blir til damp og tilbake i vann for å rense det. Behandling av bakterier Bakterier har en tendens til å vokse inne i det oppvarmede betingelser for kjeltanker. Denne type bakterier kan overleve i oppvarmede forhold og har en tendens til å produsere skadelige forurensninger som svovel og jern. Disse bakteriene er svært vanskelig å fjerne helt. Eiere må skylle hele systemet, rense det og fjerne komponenter som er tungt investert i bakteriene.

Korrosjonsbeskyttelse

Korrosjon oppstår når vannet ruster rørene og tanken bruker kjelen. Denne typen korrosjon oppmuntres av to forskjellige faktorer, oksygen i vannet og sure vannelementer. Korrosjonsbehandlinger bruker filtre for å fjerne oksygen (luft) fra vannet og kjemiske tilsetningsstoffer for å tilsette alkalitet, noe som bidrar til å redusere effekten av surt vann.

Skalbeskyttelse

Skala er laget av mineraler som dannes på tankflatene og rørinteriør på grunn av oppløste mineraler i vannet. De fleste kjeler har stenger laget av magnesium eller lignende materiale: Disse stengene tiltrekker opp oppløste mineraler og binder dem til stangen i stedet for å la dem falle ut av vannet i varmen.

Andre artikkelen

Hva skal jeg bruke til å Olje Min Timber Frame?
Hvordan bygge en Peg Board Cabinet
Hvordan gjenopplive plast badekar
Slik bruker du ditra over laminat benkeplate
Slik installerer du Metal Soffit
Hva er Lap Siding?
Typer av murstein murverk
Hvordan kutte Cedar Shingles for et hjørne
Hvordan vurdere Miter Saws
Cedar Siding Installasjonsverktøy
Bath Remodeling ideer med en Clawfooot Tub
Hvordan bygge dummy skap skuffer
Generisk Garage Dører Installasjon
Slik kobler du strøm til en takvifte
Slik installerer du et akryl badekar
Veibeskrivelse for bygging av solpaneler
Slik beregner du Hardie Plank Siding
Hva er polymerbetong?
Slik legger du fliser på gulvbord
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet