Slik justerer du Dorex-dørlukkere

Slik justerer du Dorex-dørlukkere 

1.

Undersøk dine Dorex-lukkere. De fleste enheter har et avtagbart deksel som klikker på og av. Bruk en skrutrekker til å pope dette dekselet nærmere, slik at du får tilgang til selve kroppen. De mest grunnleggende Dorex-enhetene, 700-serien, har ikke dette dekselet.

2.

Kontroller fjærkraften. På den ene enden av tetteren ser du en mutter med en serie piler som er trykt på eller rundt den. Denne fjærkraftjusteringsmutteren er plassert på enden av enheten, parallelt med kanten av døren, i stedet for ansiktet Bruk en unbrakonøkkel for å skru denne mutteren med urviseren for å øke vårenergien eller moturs for å redusere effekten. Vri mutteren flere fulle svinger for å påvirke vårkraften. Tyngre eller større dører krever høyere fjærkraft, mens lette dører krever mindre

3.

Juster lukkehastigheten. Lukkingshastigheten bestemmer hvor raskt døren skal lukke. Den inkluderer hastigheten fra det punktet hvor døren er helt åpen til bare før det låses. Se etter en liten ventil merket med en C eller en S plassert på forsiden av nærkroppen. Bruk en unbrakonøkkel, vri ventilen med urviseren for å senke dørlukkingen, eller mot urviseren for å øke hastigheten på døren. < /p>

4.

Sett sperrehastigheten. Ved siden av lukkehastighetsventilen er en lignende ventil som brukes til å justere sperrehastighet. Sperrehastigheten bestemmer hvor fort døren vil lukke og låse. Døren faller på slutten av sluttkurs syklusen. Vri denne ventilen med urviseren for å gjøre dørlåsen mer sakte eller mot klokka for å få dørlåsen raskere. Hvis døren din slår seg av, må du senke sperrehastigheten. Hvis det ikke låses, bør sperrehastigheten økes.

5.

Åpne døren helt og la den lukke. Gjennomsnittlig dørstenger skal kunne lukke og låse en dør på mindre enn 7 sekunder. Hvis din er for treg, juster du fjærkraft, lukkehastighet og låsehastighet etter behov for å øke hastigheten. Hvis døren lukkes for fort, må du justere en eller alle disse ventilene for å senke den ned.

6.

Bestem om det er behov for tilbakekontroll. Dorex nærmere modeller 754 og 755, samt alle 1700 og 1900-modellene, er utstyrt med tilbakestilling. Denne funksjonen holder døren åpen for langt eller for fort og skadet vegger eller møbler i nærheten. Tilbakestillingsventilen er plassert på toppen av den nærmere kroppen, og justeres med en Allen-nøkkel. Vri denne ventilen med urviseren for å redusere tilbakekontroll, eller mot klokken for å øke tilbakekontrollen.

7.

Bytt dekselet på nærkroppen. Skyv den nærmere, og trykk den på plass med hånden til den klikker mot døren.

Dorex closers selges under både Dorex og Canaropa hardware merkevarer. Selskapet selger dørlukkere for det nordamerikanske boligmarkedet, samt noen kommersielle produkter. Dorex dørlukkere er tilgjengelige i flere størrelser og konfigurasjoner, hvorav mange er fullt justerbare for å passe de fleste dører.

Andre artikkelen

Hvordan slå opp når et hus ble bygget
Glassdusj Installasjon
Hvordan Damp Proof et interiør kjeller gulv
Hvordan bygge ballettstenger
Hvordan bygge et bordtennisbord
Hvordan Remodel utsiden av et hus
Hvordan ta en vegg ned i et kjøkken
Hvordan lage en sving i en tregulv
Hvordan kutte Preformed Laminate benkeplater
DIY Baderom Makeover
Problemer med bygningsboliger
Hvordan male Sheetrock
Typer Cmu Cinder Block
Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser
Hvordan legge gulvfliser over linoleum
Slik legger du til arkitektonisk interesse for utsiden av et hjem
Hvordan fikse slitt bort hardvedbelagte gulv
Slik fjerner du en lagbolt fra betong
Hva gjør vannet hardt eller mykt?
Slik bruker du Kilz 2 Latex Primer