Slik installerer du Steel Frame Doors

Slik installerer du Steel Frame Doors 

Installere stålrammer i tregulv

1.

Velg riktig ramme. Bruk slå ned stålrammer for montering i gipsplater. Disse rammene kommer i tre separate seksjoner, slik at de kan installeres etter at gipset er ferdig. Jamb størrelse på rammen din skal være 1 tommer større enn tykkelsen på veggen rundt åpningen. For eksempel bør stålrammer i 4-7 / 8-tommers vegger ha en dybde på 5-7 / 8 tommer.

2.

Vink en ram av rammen så at du kan passe den inn i åpningen. Begynn nederst, trykk rammen godt mot veggen slik at den glir rundt kanten av åpningen. Det kan hende du må bruke en gummibåt til å trykke på jamb på plass.

3.

Koble topptekst. Fest flikene eller klippene øverst på den installerte jamben til de tilsvarende klippene på topptekst. Wrap headeren rundt toppen av åpningen.

4.

Installer det gjenværende sporet ved å feste det til klippene på slutten av toppteksten. Arbeid deg nedover veggen, og trykk jamben på plass slik at den bryter inn gipsveggpartisjonen.

5.

Stram kompressionsankrene på rammen ved hjelp av en unbracednøkkel. Disse ankre skal fast holde rammen til gipset, men bør ikke overstrenges. Når disse ankrene er for stramt, kan de koble rammen eller skade gipsveggen.

Montering av stålrammer i murverk

1.

Velg riktig ramme for jobben. I en mur skal veggrammer ha en dybde som er lik veggtykkelsen. Dette gjør at rammen kan støte opp mot murverket i stedet for å vikle rundt veggene. En stålramme installert i en 6-tommers blokkvegg vil kreve en 5-3 / 4 tommers dybde. Dette skyldes at en 6-tommers blokkvegg faktisk vil måle 5-3 / 4 tommer, som er vanlig praksis med murverk.

2.

Monter rammen før murverk begynner. Layout gulvet og avgjøre plasseringen av døren. Sett rammen på dette stedet og fest den til gulvet ved hjelp av betonganker eller skruer, avhengig av hva undergulvet er laget av.

3.

Fest rammen med 2-ved -4s eller et dørstikksystem designet for å støtte en stålramme. Denne spenningen brukes til å holde rammen på plass som mur er installert på hver side. Legg til spredestenger for å støtte støpejernene til døren kan installeres.

4.

Bruk ledningsankre for å holde rammen på plass. Disse ankre er sveiset inn i stålrammen på hvert hengselsted. Som murverk er reist, er trådankrene innebygd i mørtelet mellom blokkblokkene. Når murverkene er ferdige, kan spredestangene og sperren fjernes fra rammen.

Montering av ståldør

1.

Større ståldøren riktig . Døren din skal være 1/8 tommer mindre enn rammen i bredden, og 3/8 til 3/4 av en tomme kortere enn rammen avhengig av terskelens eller gulvets høyde.

2. < / p>

Vurder maskinvarepreparater. Ståldører og rammer er forhåndsskåret på fabrikken for å forberede dem på hengsler og låser. Hengsel- og låspreparatene skal samsvare med plasseringene på rammen, men vil være 1/8 tommer høyere på døren enn på rammen. For eksempel, hvis toppen av det øverste hengsel på rammen din er 6 tommer fra toppen av rammen, vil dette samme hengsel være 5-7 / 8 tommer fra toppen av døren. Dette gir en 1/8 tommers klaring øverst på døren, slik at den ikke vil binde seg sammen med rammen.

3.

Monter døren. Skru hengslene til døren, og få en partner til å holde døren på plass mens du fest den til rammen. Legg til glidelås bak hengslene etter behov for å utjevne det og dør døren riktig i åpningen.

4.

Monter ditt valgte låsesett i henhold til produsentens installeringsanvisning. Fest streiken til rammen ved å bruke skruene som følger med låsen. Test dørens operasjon for å sikre at alle komponenter fungerer som beregnet.

Ståldører og rammer brukes ofte i kommersielle applikasjoner, så vel som i noen utvendige boligåpninger. De tilbyr ekstra styrke og støtte i forhold til treenheter og er også langvarige. En ståldør og ramme kan installeres i en hvilken som helst type vegg, inkludert gips- eller murskillevegger. I motsetning til boligforhøyde enheter, er ståldører og rammer vanligvis installert separat fra hverandre. For å forbedre sjansene for en vellykket installasjon, er det viktig å formatere døren og rammen riktig og bruke de riktige verktøyene og utstyret til ditt eget prosjekt.

Andre artikkelen

Slik isolerer du loftet
Slik får du virkelig skinnende tregulv
Polyuretanskum og dets produkter
Hvordan å fikse vegg skap
Hvordan finne lavpris kjøkkenskap
Hvordan å ramme en patio dør
OSHA Standards for Steps
Hvordan byder jeg på Soffit for et hjem?
Hvordan bygge et tilpasset hus
Hvordan finne utgått laminatgulv
Maskinutklippsverktøy
Hvordan måle en mantel
DIY Mortar for betongblokker
Hvordan bygge Shed Access Ramps
Slik installerer du et overliggende lysarmatur
Tilskudd til fjerning av asbest
Hvordan bygge et håndverksklær tilpasset hjem
Slik Bend Wood With Heat
Metal Tak Sealer Farger
Hvordan fliser jeg ny konstruksjon for tørr kjeller?