Hvordan installere rammeløse skap

Hvordan installere rammeløse skap 

Installasjonsprosessen

1.

Klargjør installasjonsstedet ditt ved å fjerne gulv og vegger av eventuelle hindringer, for eksempel lister, og lokalisere og markere veggtappene. Fjern alle dører og skuffer. Dører på ansiktsløse skap har typisk europeiske hengsler som kan fjernes med en snakkemekanisme. Rådfør deg med produsentens instruksjoner for spesifikke detaljer. Trekk skuffene ut til lysbildet fanger. Trekk opp på skuffens front og gi en fast trekk. Skuffen skal rulle opp og ut. Se instruksjonene hvis skuffen virker fast.

2.

Legg ned de nedre skapene mot veggen en om gangen. Kontroller det første kabinettet for nivå og bruk treskudd etter behov for å justere det til nivå. Finn toppmonteringsklemmen. en kryssfiner eller furu horisontal brace plassert på toppen og bunnen av skapet). Kjør 3 tommers skrue gjennom klaffen inn i studen. Kjør minst 2 skruer i tappene for hvert skap. Legg til neste skap, nivå og kontroller for å være sikker på at den er flush med første kabinett. Fest ved å kjøre en 1-tommers skrue gjennom sidepanelet i det første skapet. Gjør dette i minst tre steder. Fest på veggen som for den første enheten.

3.

Installer øvre enheter på samme måte. Merk veggen for høyde, sørg for at linjen er på nivå. Støt vekten av c abinet til den er helt festet. Start med klaffen på toppen av skapet. Legg til minst tre skruer her. Sett minst tre i den nederste klaffen også.

4.

Sett på nytt dørene ved å reversere fjerningsprosessen. Plasser forhjulene på skuffen i linje med glidebryteren. Tips skuffen og skyv den på plass.

Frameless, eller europeiske stilskapasjer vokser i popularitet. Med sine enkle, rene linjer er de enklere og billigere å konstruere. Europeisk kabinettmaskinvare gir mange flere tilpassede alternativer enn det var tilgjengelig med tradisjonelle kabinetter i ansiktskarmen. Mens det er mange forskjeller mellom tradisjonelle ansiktsrammekabinetter og deres strømlinjeformede europeiske fettere, finnes det to bemerkelsesverdige likheter. De er nesten identiske med hensikt og installasjonsteknikker er svært like.

Andre artikkelen

Glassfiberisolasjonstyper
Hvordan å bytte et baderom formica benkeplate
Kan du bruke tregulv på en betongplate?
Hvordan ankre vegger på en flat betongplate
Typiske takkostnader
Slik bøyer du en metallstang
Slik Hang Ceiling Fan på et Peaked Ceiling
Slik installerer du keramisk flis over betonggulv med sprekker
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Slik installerer du en solcelle i huset ditt
Hvordan å refinfinere cedar plankevegger
Hvordan å refinfinere en clawfoot
Slik skjærer du et vindu med en 45 graders vinkel
Slik rammer du et skur gulv over betongpiler
Slik installerer du en svart og hvit rutete vinylgulv
Typer Wallboard
Hva er de mest miljøvennlige rørene for vann?
Slik beregner du et kubisk tun av betong
Slik finner du en Mac Tool Distributør
Hardwood Floor Guide