Verktøy som trengs for keramisk flis

Verktøy som trengs for keramisk flis  Keramiske fliser er en ofte brukt vegg og gulvbelegg i USA. Keramiske fliser kan være fargerike, holdbare, glatte eller matte og komme i et bredt spekter av størrelser og stiler å velge mellom. For å sikre at installasjonen av keramiske fliser går som planlagt, må du sørge for å bruke de riktige verktøyene for jobben.

Skjæreverktøy

Keramiske fliser er laget av leire som er dekket i en tynn glasur og fyret til høyt temperaturer. Flisene i seg selv kan være tykke eller tynne, og avhengig av temperaturen på avfyringen, kan det være mer eller mindre sprøtt. Av disse grunner kan keramiske fliser trenge noe av en rekke skjæreverktøy. Carbide-tipped blyanter og fliser kan brukes til å lage kutt i tynne keramiske veggfliser. Skrutrekkere med snitt og snap fungerer også godt for veggfliser som må klippes i store mengder. En flis våtsag vil fungere best for å kutte keramiske gulvfliser eller stort antall fliser også.

Innstillingsverktøy

Keramiske fliser legges i en mørtel av organisk mastikk eller Portland sement, avhengig av deres anvendelse. Denne mørtel er spredt på overflaten for å bli flislagt med en riflet trowel. Størrelsen på trowel vil tilsvare størrelsen på keramiske fliser, med de større fliser som krever større trowel. Siden de fleste keramiske fliser er litt uregelmessige i størrelse og form, er fugemassasjehjelpere nyttige for å holde flisene rett som de er satt. Større fliser bør slås inn i veggen med en gummibåt eller trehammel som heter en slagblokk.

Forsterkningsverktøy

Alle keramiske fliser må ha en blanding av epoksy eller sement plassert mellom leddene for å beskytte dem mot bevegelse eller vannskader. Denne blandingen er kjent som fugemasse og er spredt over flisens flate og inn i leddene mellom dem med et verktøy kjent som en fugemasse. En flottør er laget av ubøyelig gummi med et håndtak festet; det kan være vinklet eller flatt til å skrape og direkte fugemasse etter behov. For å forme grout linjene mellom flisene og rengjør fugemasse av glasur, brukes en spesiell grout svamp med avrundede kanter.

Andre artikkelen

Hvordan lage betong ikke fryse
Hvordan isolerer jeg en uoppvarmet veranda?
Hvordan male over 1970-tallet Paneling
Hardwood Flooring Kitchen Ideas
Håndtakskrav for dekk
Bambus gulv bra for kjelleren
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Slik installerer du et akryl badekar
Hvordan Kutte Trim Trim
Hvordan bygge en billig hund hus
Installasjonsinstruksjoner for fartøysvask
Granitt Kjøkken Counter Top Installasjon
Hvordan å vaske kjøkkenskapet Døren en annen farge enn kroppen av et kabinett?
Hvordan installerer jeg en granittplattform med undermonterte kabinelys?
Riktig måte å flytte møbler på
Typer av gjerde for rancher
Hjemmelaget Tile Grout
Slik reface en stein peis
Hvordan å glatte kantene på en laminat benkeplate
Utstyr som trengs for å bygge et dekk