Slik installerer du laminatgulv over kryssfiner

Slik installerer du laminatgulv over kryssfiner 

1.

Rengjør kryssfiner helt. Fjern alle stifter og pund løs negler godt på plass.

2.

Kontroller at gulvet er i nivå. Dra en nivåbjelke over gulvflaten, merker høye eller lave punkter i treet. For å fungere som en jevn overflate, bør treflaten avvike mindre enn 3/16 tommer for hver 10 fot. Hvis overflaten ikke er jevn, bruk så en gulvslip med 30-sand sandpapir for å sonde noen høye nivåer ned til den omkringliggende overflaten, fyll små dips med trepute påført med en kittkniv og fyll store dips med en selvnivellerende sammensatt spredning med en trowel. La overflaten tørke i henhold til produsentens anvisninger. Fjern støv som er igjen av nivelleringsprosessen.

3.

Fjern veggbunnen, kork og trim. Undersøk døren. Jambs for å få plass til det nye gulvet hvis gulvet skal løpe under jamben mellom rommene. For å undertrykke jamben, legg et skrapgulv på et stykke skumunderlag og legg gulvene mot jambet. Klipp høyden på gulv og skumplater fra jambet med en sabersag.

4. Dekke kryssfiner med rødt rosinpapir, stift det på plass. Legg et lag med skumunderlag på toppen av kolofoniumet papir som hjelper til med å myke laminatgulvet og redusere støy når du går på laminatets overflate.

5. Legg en rekke gulv mot startveggen. Legg en 1/4 -Ink rekke av mellomrom mellom gulv og vegger for å skape en ekspansjonsfeste som gjør det mulig å styre om bord. Legg brettene med den lille tungen mot veggene. Enderne av radene må mai Legg også til ekspansjonsområdet.

6.

Installer neste rad av brett, forskjøvet fra første rad. Klikk på den nye raden på plass ved å installere brettene i en vinkel til den første raden, trykk på den lille tungen i sporet i første rad og trykk deretter brettet frem og tilbake mot den første raden av brett for å låse det nye brettet på plass . Fortsett å plassere brett til du kommer til den siste raden.

7.

Klipp den siste raden i lengderetningen for å passe på plass, opprettholde utvidelseskoblingen på 1/4-tommers.

8. Legg et overgangsstykke ved døråpninger hvis du slipper gulvflaten, eller mellom laminatgulvet og en annen gulvflate.

9.

Fjern avstandsstykkene og erstatt kappverk, trim eller grunnplanker for å fullføre installasjonen og dekke ekspansjonsleddene.

Tips og advarsler

 • Klipp laminatgulv med dekorativ side ned når du bruker en sirkelsag og dekorativ side opp når du bruker en håndsag.
 • Ikke fest overgangsstykkene direkte til laminatgulvet, da det forhindrer at gulvene beveger seg fritt og forårsaker skade .
 • Kryssfiner har flere fordeler over andre flater som undergulv for laminatgulv. Installere et laminatgulv krever en flat, jevn overflate, hvilken kryssfinér har en tendens til å gi. Hvis det ikke allerede er på nivå, kan en kryssfiner overflate lett gjøres så. Når kryssfinerene er riktig forberedt, er det vanligvis en rask prosedyre å montere laminatgulvene, med laminatgulvene løst på plass uten å ha negler eller lim.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygger jeg en trepynt?
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Hvordan vet jeg om jeg har asbest i kjelleren min?
  Hva er en OSB?
  Slik installerer du en Hardy Plank Soffit
  Hva er et torg av taktekking?
  Luftverktøy for trebearbeiding
  Hvordan får jeg mine dører sertifisert brann vurdert?
  Ulempene ved å bygge grunnlag med ICFer
  Slik farger du hvit grout
  Hvordan lage 90-graders kutt med innvendig trimstøping
  Slik installerer du teppe i huset ditt
  Kan jeg blande Solid Surface countertops u0026 Laminate?
  Tile Splash Guard Ideer
  Hvor tett bør boltene bli strammet
  Hvordan å kaste en sterling dusj
  Hvordan bruker jeg en stige på trapper?
  Slik installerer du en porselenvaske på en flisekant
  Grus oppkjørselen tips
  Hvordan henge baderomsbelysning