Slik installerer du en Sod Roof

Slik installerer du en Sod Roof 

Forberedelse

1.

Kontroller med ditt lokale soneringskort å sørge for at installasjon av et taktak er tillatt av din lokale myndighet. Hvis de sier nei, må du vurdere sonarloven selv, fordi deres avslag kan være basert på personlig smak og ikke loven.

2.

Sørg for at taket ditt håndterer vekten av såpe. Se etter tegn på skade på taket, som rottingstavler eller flekker forårsaket av vannlekkasje.

3.

Gjør eventuelle reparasjoner som trengs for taket for å løse problemer eller styrke taket tømmer for å støtte vekten av soden.

Installasjon

1.

Bruk en stiftpistol til å lede utvendige kanter på taket med brett som står 3 tommer høy.

2. Bruk en spraymaskin for å belegge taket med et lag med vanntett maling for å unngå skade på soden. Dette vil også bidra til å forhindre taklekkasje. Vent minst 24 timer før malingen tørker.

3. Legg en dam-liner over taket, sørg for at du overlapper brikkene for å forhindre vann i å komme igjennom. Bruk en stiftpistol for å sikre den på plass.

4.

Påfør underlagene, som begynner med et lag av pottejord som er 1 tommers tykt. Legg til et 1-tommers lag grus og legg det med et 1-tommers lag av pottejord.

5. Legg stykkene av sod oppe på taket, klippe bitene av sod for å passe. Ikke la noen såpe henges over kanten av taket.

6.

Vann soden på toppen av taket med en liten mengde vann. Sjekk det noen ganger for å lage sørg for at den er tilstrekkelig vannet, og for å se om den må løses eller kuttes for å holde den sunn og se bra ut.

Med den voksende grønne bevegelsen i Amerika, har noen mennesker begynt å installere sodtak. Sod er en flott isolator som bidrar til å holde varmen i hjemmet ditt om vinteren. Det bidrar også til å holde huset ditt kjøligere om sommeren, da det ikke blir så mye varme som helvedesild. Det er en relativt enkel prosess å installere et taktak, men du må sørge for at ditt lokale soneringskort godkjenner, som samt sørg for at taket ditt håndterer tykkens vekt.

Andre artikkelen

Hvordan velge Best Driveway Gate Designs
Hvordan dekke Old Brick
Slik Refinish Oak Hardwood Floors
Typer akryl sidespor
Hvordan feste Wood Handrails til Betong
DIY: Hjemmekino design
Hvordan male badet
Offentlige tilskudd til husrenovering
DIY Wooden Door
Hva er Post u0026 Beam Framing?
Hvordan bygge et tak i et hus
Hvordan installere Cedar Shakes på en vegg
Hva å vite når man kjøper en ny gassovn
Hvordan kurere logger for en logg hjemme
Slik kjører du elektrisk ledning
Hvordan remodel en kjeller for en leilighet
Hvordan å beregne størrelsen på en bad fan
Tilskudd til installasjon av solpaneler
DIY: Casement Windows
Dampbarriereinformasjon