Slik bestemmer du kvaliteten på flaggpolene

Slik bestemmer du kvaliteten på flaggpolene 

Generelle bekymringer for flaggstenger

1.

Kontroller tykkelsen på hver seksjon. Jo tykkere polen, desto sterkere vil den ha.

2.

Bestem hvilket materiale flaggstangen er bygget fra. Flaggstenger er tilgjengelige i aluminium med forskjellige overflater og i glassfiber.

3. Bestem finishen hvis du bruker en aluminiumspole som betyr at materialet dekker metallet for å beskytte det mot riper og smuss . En anodisert finish av hard eller arkitektonisk kvalitet er best.

4.

Kontroller at flaggstangen har riktig størrelsesforhold til flagget ditt. Flaggets lengde skal være omtrent 1/4 polens høyde.

5.

Kontroller låsesystemet hvis du er interessert i en teleskopisk flaggstang. Det er best å kjøp en teleskopisk flaggstang med et positivt låsesystem, noe som betyr en med en lås eller krok av noe slag, og ikke en basert på friksjon eller ekspansjon. Dette vil sikre at den forblir på plass. Se også etter et fjærhjelpssystem, slik det vil sørg for å gjøre det enklere å montere og demontere flaggstangen.

Se etter skarpe avsmalnende seksjoner som holder sammen tett hvis du bruker en snittpinne som vil bli utsatt for høy vind.

7.

Kontroller kommersielle flaggstenger for å se om de passer til standardformelen. Disse polene er koniske i form og taper med en hastighet på ca 1 tomme hver 5 1/2 fot.

Flere faktorer bestemmer hva som gjør en kvalitet flaggstang. Når du lærer å gjenkjenne disse faktorene, vil du kunne velge en flaggstang av høy kvalitet.

Det er tre typer poler for flagget ditt: teleskopiske flaggstenger, snittflagg og kommersielle flaggstenger. Det er forskjellige standarder som gjelder for hver enkelt. Telescoping flaggstenger kan presses inn i hverandre for enkel transport og lagring, som et teleskop. Seksjonsflagger har stykker med avsmalnende ender slik at de kan passe sammen og demonteres. Kommersielle flaggstenger er vanligvis en solid del av metall, og dermed den sterkeste.

Andre artikkelen

Hvordan å bore hull i silestone
Hvordan kutte vinkler på Wood Trim
Slik bytter du et Wallboard
Hvordan reparere et lekende tak på et gammelt hus
Slik installerer du et fjærbelastet hengsel på en skjermdør
Typer av bevegelige broer
Slik installerer du Beadboard på en øy
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Sten og Pebble Flooring Design
Hvordan bestemme kostnadene ved å bygge en metallbygning
Slik installerer du en tømmergulv
Hvordan kjøre du hjemme på solpaneler
Dusj Pan Membran Liner Installasjon
Pocket Door Guide
Hva er en Terrazzo Gulv?
Hvordan Kutte Cement Fiber Siding
Den mest økonomiske måten å reparere en baddusj u0026 amp; Counter Top
Hvordan kutte hull i Cinder Block Walls
Hvordan lage et kjøkken for eldre
Utvendige kalksteinfarger