Slik bestemmer du vinduets lukkerfarge basert på mørtelfarge

Slik bestemmer du vinduets lukkerfarge basert på mørtelfarge 

1.

Vurder de ytre overflatene av hjemmet og noter hvilken rolle mørtelen spiller. Mørtel faller vanligvis i en av to kategorier: Kontrasterer med mursteinen for å gjøre mursteinmønsteret et fokuspunkt, eller blander med mursteinen for å se alle en farge.

2.

Bestem hvordan skodder skal behandles i den totale utvendige paletten. Maling av skodder en aksentfarge som står i kontrast til mørtelen, kan trekke oppmerksomheten til vinduene og skodder. Velge en lukkerfarge som passer til mørtel, men er forskjellig fra mursteinens farge, kan understreke mursteinemønsteret. Bygninger som har en mørtelfarge og mursteinfarge som blander og vises like, vil trenge en kontrasterende lukkerfarge for å gi definisjon til fasaden og vinduene.

3.

Hent et utvalg av Mørtelen, vindusrammen og mursteinens farge skal bære mens du handler etter malingsfargen.

4. Legg malergips på murstein ved hjelp av dobbelttape og trapp ca 10 fot vekk for å eliminere farger som ikke fungerer bra. Plasser malingen prøver om en fot fra hverandre for klar visning. Gå tilbake til beslutningene og vurderingene som ble gjort i trinn 1 og 2 for å eliminere malingsfarger.

5. Når valgene er slått ned til 2 eller 3 farger, og en beslutning virker vanskelig, kjøp en kvarts eller prøve størrelse på hver og lakk hver farge på en enkelt lukker. Bruk en primer over eksisterende maling og deretter maling prøven for mer nøyaktige resultater. Se fra minst 20 fot før du tar endelig avgjørelse.

Skodder er et dekorativt element i fasaden til et hjem eller en bygning, selv når de er fullt operative og funksjonelle. Lukkerfarger som står i kontrast til de andre utvendige overflatene, er mer merkbare fra gaten enn de malte for å matche mørtelfargen. Mørtel er en viktig faktor ved å velge lukkermargelen til et mursteinhjem, men det bør ikke være den eneste faktoren. Ta hensyn til murstein og vinduskarmerfarger sammen med mørtelfarge for det beste lukkerutseendet.

Andre artikkelen

Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
Hvordan lage et kjøkken for eldre
Hvordan lage keramiske fliser benkeplater
Hvordan montere dør maskinvare
Hengsler som ikke krever skruer
Effekten av sveising på høyt karbonstål
Slik installerer du en metallgassrør
Slik reparerer du en rustfritt stål vaskepunktur
Slik legger du glassfiberisolasjon
Hvordan bruke en Yellow Miter Box
Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler
Hvordan konvertere loftet i soverom
Epoxy Bathtub Repair Supplies
Dykkerkort Installasjonsveiledning
SIP Isolasjon Vs. Glassfiberisolasjon
Fiber Cement Siding Styles
Slik legger du fliser på Hardibacker Board
Bærekraftige gulvalternativer
Spot Refinishing skap for å matche originalfargene
Hvordan remodel Kjøkkenskap