Vegghyllingsalternativer

Vegghyllingsalternativer  Vegghylle kommer i en rekke former, størrelser og materialer, og er en fin måte å forbedre din d u0026 eacute; cor, legge til lagring og bare organisere hjemmet ditt, ifølge Rental Decorating Digest-nettstedet. Enten du installerer hyller i barnets rom, kjøkken, bad eller garasjen, er det en enkel måte å unngå rot og lagre utenom-sesongen, husholdningskjemikalier og rengjøringsmateriell og mange andre eiendeler.

Garasje

Garasjen er noen ganger lav på prioritetsrengjøringslisten, men trenger vanligvis den mest hjelpsomme. Garasjer har en tendens til å være en dumpingplass og rot kan akkumuleres raskt. Vegghyller er en fin måte å organisere verktøy og forsyninger på, og opprettholder et pent utseende. En ledning eller metallhylle er ganske vanlig utstyr i garasjen. Veggmonterte stativer hindrer risikoen for å snuble over ting som er lagret på gulvet. Større metall veggmonterte hyller gir oppbevaringsløsninger for familieminner, feriedekorasjoner, verktøy og hageutstyr.

Baderom og vaskerom

Veggmonterte hyller i vaskerom og bad gir flere lagringsområder og lager en mer tiltalende utseende for rommet. Flate hyller eller bokhyller fungerer godt i alle rom, men spesielt på bad og vaskerom - som hjelper til med å holde rengjøringsartikler organisert og ute av rekkevidde av små hender. Dekorativt glass eller smijernes reoler er attraktive og gir ekstra områder for håndklær og personlige gjenstander. Noen veggmonterte hyller er spesielt utformet for å passe over toalettet, og gir enkel tilgang til ekstra ruller av toalettpapir og andre badebehov.

Andre rom

Veggmonterte hyller passer for omtrent hvilket som helst rom i huset, ifølge nettsiden Good Shelving. På ditt barns rom har noen veggmonterte hyller kroker på dem for å holde klær og jakker lett tilgjengelig. Veggmonterte speil har også hyller til knickknacks og gir lyse rom for nesten hvert rom. Veggmontert hjørneenheter i kjøkkendisplayet og andre dekorative deler uten å ta opp mye plass.

Andre artikkelen

Hva er Resilient Sheet Flooring?
Dekkbyggingskrav
Slik fjerner du en keramisk flisegulv på en kryssfinerbacker
Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
DIY: Hvordan installere en innfelt lysarmatur i et eksisterende tak
Hvordan kutte Bullnose Tile rundt utenfor hjørner
Maling Forberedelse Med Tape
Slik isolerer du eksisterende sidevegger
Slik installerer du en vinyldusj riktig
Slik holder du helvetesildene dine som ser ut som nye
Slik Sandgips hjørner
Slik får du en utskrift av ditt hjem
Installasjonsveiledning for et underlag
Hva kan jeg gjøre om en byggherre som ikke vil fikse huset mitt?
Slik installerer du Tile Over Old Thinset
Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre
Hvordan velge taket ditt
Hvordan hånd-bjelker for en logg hjemme
Forbruksartikler for trearbeid
Moderne Badestil