Tips og triks for installasjon av kanaler

Tips og triks for installasjon av kanaler  Kanalplate er et preisolert materiale som brukes til å konstruere varmekanaler. Det kan være laget av stive skumisoleringspaneler belagt med aluminiumsplate eller glassfiber og er ofte billigere og enklere å installere enn en vanlig metallplastkanal. Dette materialet er mindre sannsynlig å lage støy enn metallkanaler, siden det absorberer mer effektivt trykk. Det er imidlertid ikke nødvendig å installere kanalplaten nøyaktig det samme som å installere metallkanaler. De to materialene oppfører seg annerledes i bruk og krever litt forskjellige teknikker. Det å lære noen få triks og tips kan gjøre installasjonsprosessen enklere.

Plasser Hangers Forsiktig

Kanaler krever at støtten fungerer som den skal, da en ikke-støttet kanal kan lekke eller bryte over tid. Den nordamerikanske isolasjonsprodusenten Association (NAIMA) anbefaler at du plasserer kanalbøyere for å unngå å sette tapte leddene under ekstra stress. Dette kan kreve bruk av ekstra kleshengere, men utvider kanalens liv og effektivitet.

Tape Well

Kanalsømmer er normalt forseglet med tape. Ifølge LCEC kan de fleste kanallekkasjer repareres ved hjelp av metallfoliebånd, men det er s viktig å tape med forsiktighet, siden skarpe kanter kan føre til kutt. Bruk et kittkniv eller plastkort for å brenne båndet etter installasjon og installer bare på en ren kanal. Uforbrent tape vil skli raskere fra kanalbrettet, noe som skaper lekkasjer som tillater luft å rømme fra kanalen. Kontroller regelmessig alle kanalbrettkanaler for å sikre at eksisterende bånd er i god stand. Reliant Energy anbefaler at du bruker tetningskanaler laget av kanalbrett med glassfiberbrettbånd eller mastisk tape over den første applikasjonen av folietape.

Hold kanalene rett

En kanal med bøyer er mye mindre effektiv enn en som opererer i en rett linje. Dette gjelder spesielt for kanaler som er laget med kanalplank, som ikke plasserer hjørner grasiøst. Dreier og hjørner krever ekstra ledd og øker sjansen for lekkasje, samt hindrer luftstrømmen. Når det er mulig, unngå bøyninger, svinger og S-løkker, selv om de krever bruk av ekstra kanalplater og kleshengere. Resultatet er en mer effektiv kanal, høyere lufttrykk inni og bedre temperaturvedlikehold.

Andre artikkelen

Hvordan skjule et produsert hjem
DIY Home Insulation Installasjon
Hvordan få klumper ut av tepper
Hvordan leie en maskin for å isolere loftet ditt
Hvordan bygge gamle verdensdører
Backsplash Ideer Med Granitt
Slik viser du kvadratfotene for en teppepute
DIY Peis Byggeplan
Hvordan bruke Leveling Cement
Stair Trim Installasjon
Hvordan å hente en betong counter top
Slik matcher du sidespor til murstein
Hvordan bor hull på granitt counter topper
Hvordan bygge og lodde kobberrør
Hvordan Remodel en Ranch House veranda
Gassrørskjæringsmetode
Slik fjerner du selvklebende bakgrunnsbilde
Keramisk Vs. Vitrified Tiles
Hvordan skarpe Metal Drill Bits
Italienske granittfarger