Slik reduserer du fuktighetsinnholdet i jord med lime

Slik reduserer du fuktighetsinnholdet i jord med lime 

1.

Bestem hvor mye kalk du trenger i henhold til produsentens anvisninger. En standard retningslinje for å bestemme mengden kalk er at sandgrunn vil trenge mindre kalk enn leire, som har høyt fuktighetsinnhold. Hvert kalkpulver er det samme når det gjelder tørking av jord, så vær ikke bekymret for å bestemme seg for en bestemt limekalk. Hvis du er i tvil om hvor mye kalk du skal bruke eller hvilken type jord du jobber med, Ta en prøve til en ekspert. Ansatte hjemme og hagebutikker er alltid tilgjengelige for å hjelpe med hjemmebrukprosjekter som å stenge betong eller endre jord for et byggeprosjekt.

2.

Hell kalk inn i sprederen med beskyttelsesbriller og hansker og bruk kalk til jorda. Dette er best gjort før du planter eller starter byggeprosessen, og endrer jorda før du begynner, vil gi bedre suksess. Hvis du allerede har hellet betong, er det ingen måte å endre jorda under. Hvis du har etablert planter eller gress, bruk kun kalk hvis plantene trenger ekstra alkalinitet. Mange planter har en naturlig preferanse for syre i stedet for alkaliske stoffer. Derfor er det bedre å bruke kalk på uplantet grunnlag enn jord som har planter og / eller gres allerede plantet.

3. Bruk pokeren til å snu jorden Lime vil begynne å fjerne fuktighet fra jorden nesten umiddelbart gjennom en kjemisk prosess. Hvis du skal hælde betong, gi lime to til tre dager til gjør jobben sin før du går videre. Etter to til tre dager, hvis jorda fortsatt er ganske fuktig, bør du vurdere å legge til et andre lag kalk. Husk at kalk vil gjøre betong sett raskere, og prøv å ikke utsette betongen til noe av kalkpulveret, da det vil gjøre jobben din vanskeligere.

Tips og advarsler

 • For hagebruk skal lim kun brukes hver tredje til fire år.
 • Lim kan skade planter, hud og øyne. Bruk alltid vernehansker og vernebriller når du håndterer kalk.
 • Kalk har noen svært viktige bruksområder i jordforberedelse. Fordi det fremmer alkalinitet gjennom en kjemisk prosess, brukes lime i hagearbeid for å balansere jord for planting. Konstruksjonspersonale bruker limefrukter til å suge fuktigheten ut av jord og stabilisere den for bygging. Helling av betong på ustabil eller våt jord kan føre til problemer med betonginnstillingen og fremtidige problemer med betongens stabilitet. Fjern eventuell fuktighet for å holde betongen din fra å sprekke eller bli forskjøvet i fremtiden. Hvis du henter betong for deg selv, ta en lesning av jorda din - hvis det er stående vann, eller hvis jorda er åpenbart fuktig, så er det en god sjanse for at du må suge fuktigheten før du begynner. Uansett årsak er kalkende jord alltid gjort på samme måte.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en skur som lagrer tre
  Slik monterer du vegghyllebraketter
  Slik installerer du en skipsvask i en granitt benkeplate
  DIY Vind og solkraft
  Slik installerer du dekorative kjøkkengrensefliser
  Enkel dørinstallasjon
  Hvordan overlegger jeg mine benkeplater med betong?
  Hvordan klynke en takventil
  Hvordan Remodel et soverom
  Slik legger du en vinyl kjøkkengulv
  Slik gjenbruker du keramisk fliser
  Slik lager en stålrør
  Hvordan male et stort rom
  Oppkjørselen Pavers Vs. Betong
  Hvordan Stain Quarter Sawn White Oak Flooring
  Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
  Tile Ideer for Front of a Cook Top Island
  Hvordan å designe stål trapper
  Den beste måten å beskytte et akrylrør på under installasjon
  Slik installerer du Dow-isolasjon