Slik måler du fuktighetsinnholdet i Sheetrock

Slik måler du fuktighetsinnholdet i Sheetrock 

1.

Sett inn fuktighetsmålerne i veggen og vent på maskinen for å måle fuktighetsinnholdet. Når du bruker pin-type måler for å teste forebyggende, setter du inn metallprober på et ubetydelig sted. Hvis du bruker en pin-less fuktighetsmåler, må du bare plassere maskinen opp mot veggen. Pin-less varianter må kalibreres for tykkelsen av arksteinen, så få denne målingen fra bygningsplanene til eiere, eller målinger fra et sted i hjemmet der det er en pause i arkrocken.

2.

Test på flere steder, ikke bare en. En test kan indikere generelle fuktighetsnivåer i et hjem, men vil ikke indikere potensielle problemer som lekkasjer eller sømmer i yttervegger. Ujevne, sprukne eller slitte steder på utsiden av hjemmet gir markører for innvendige tester. Fuktighetsmåleren vil vise en klar fuktighetsandel, må du være oppmerksom på plasseringen og prosentandelen av hver test. Fuktholdig fett må være under 12\% for å kunne aksepteres.

3.

Reparere eventuelle merker igjen av tappene hvis fuktighetsnivået ikke krever total erstatning. Bruk standardmalerens putty og touch up maling.

4.

Mål en gang til etter at korrigerende trinn er tatt for å bekrefte at problemet har blitt adressert. Ikke antar at en reparasjon eller to har gjort jobben, bevis på det.

Sheetrock, også kjent som gipsvegg, er en av de kritiske elementene i hjemmekonstruksjon. Selv om det ikke støtter vekten av hjemmet slik trær- eller stålrammen gjør, gir arkrock en avgjørende æstetikk ved å skjule ledninger, isolasjon og 'tarm' av en bygning. Det kan også være den første tingen å nedbryte når fuktighetsnivåene blir for høye. Måling av fuktighetsinnholdet i sheetrock kan være avgjørende for oppussing og restaurering av hjemmet, og er en enkel oppgave å fullføre med det riktige verktøyet.

Andre artikkelen

Chimney Crown Installasjon
Fordelene med dusjaggregater versus støpejernsrør
Hvordan kutte hull i fliser
Slik setter du en full slab Granite Backsplash
Hvordan legge fliser over formica benkeplater
Stucco Wall Ideas
Slik fliser under toalett
Kostnader for å installere en gasspeis
Hvordan kutte kurver på flis
Hvordan installere Wood Molding rundt en peis
Remnøkkelinformasjon
Solar Pool Heating Grants
Slik installerer du Allure Floor
Slik fjerner du Sink Tile
Slik avslutter du Sheetrock
Monteringsanvisning for fartøyvask
Hvordan å beregne taktekking negler
Slik installerer du en trapp banister
Slik beskytter du steinstein
Hvordan justere kjeden på en Sears Garage Door Opener