Slik lager du et bibliotek med bokhyller og en stige

Slik lager du et bibliotek med bokhyller og en stige 

1.

Mål veggområdet du har valgt for bibliotekets installasjon for å bestemme de nøyaktige dimensjonene på hyllene du planlegger å installere. Fjern støping på gulv og tak. gjeldende) og klargjør veggene ved å lappe, slipe og kvitte seg på veggen. Hvis du planlegger å installere bare hyller uten bakside, må du avslutte veggen med et lag maling.

2.

Lagre på hyller som passer til dimensjonene i bibliotekets installasjon eller kjøp nok tømmer for å lage hyllene fra bunnen av med tømrer og verktøy med negler eller skruer og trelim for å lage nok enheter til å lede veggen. enheter før de boltes på plass.

Bestem mellom å installere en stasjonær manuell stige eller en glidestige. Velg din favoritt basert på utseende, sikkerhetsproblemer (manuelle stiger er risikabelt å bruk) og rombegrensninger. Kjøp en utvidet lengde av ryggskåret for å spenne den horisontale bredden av libraen Kjør hvis du har valgt å installere en glidestige.

Bruk dine avanserte snekkerferdigheter til å feste braketter til sammenkoblinger langs bokhyllene, slik at stigen kan trekkes inn i rekkverket . Alternativt kan du spare tid og frustrasjon ved å kjøpe et sett som inkluderer rekkekomponenter og maskinvare hvis du ikke er så trygg på evnen til å lage en fra bunnen. Vær oppmerksom på at kits tilbyr like mange størrelsesvalg, så du kan være kreves for å gjøre endringer i komponenter for å utvide rekkverket over bredden av bibliotekets installasjon.

5.

Sand, maling og tetning av stigen din hvis du gjør den fra grunnen. Bor hull i begge sider av stigen din, slik at hullet du har skapt større enn bredden på rekkverket, slik at det glir lett. Fyll hyllene dine fra topp til bunn med dine litterære skatter og vær sikker på at du gjør ditt beste for å legge til til samlingen din ved enhver anledning.

Innrøm det. Hver gang du ser bilder av et høyt biblioteksmiljø utstyrt med en glidestige som gir tilgang til skinnbundne bøker gjemt i hyller i nærheten av taket, sukker du og tenker på hva det ville ta å replikere dette utseendet i ditt hjem. Et slikt prosjekt er mulig, men vær oppmerksom på at denne luksuriøse installasjonen kan gi alvorlige økonomiske konsekvenser, for når du har fylt vegger fra gulv til tak med bokhyller, vil du sannsynligvis finne deg selv kort på bøker - bare unnskyldningen ivrig leser som du trenger for å lage en dash for din favoritt bokhandel.

Andre artikkelen

Hvordan erstatte grout på en flisegulv
Ideer for Vinyl Siding på huset mitt
Billige hytter i Windsor, Ontario
DIY Peisramme Konstruksjon
Slik børste du male en ståldør
Hvordan å tørke rundt en badekar dusj
Slik legger du på papirbånd til Sheetrock
Ulemperne med en varmepumpe
Slik flytter du elektriske uttak og brytere
Hvordan bygge en Vedlagt Wood Carport
Slik rengjør du en overflateplate
Epoxy Wood Repair
Hvordan kutte Hardiplank
Slik beregner du vinkler for støping
Slik beregner du PSF i Canada
Hva er ekte smijern?
Kan jeg male over asbestfliser?
Hvordan bevare logghytter
Strukturell taktekking
Slik konverterer du en peis til en trebrenner