Slik installerer du butikklys 40X60

Slik installerer du butikklys 40X60 

1. Velg et hjørne som skal begynne med, og monter et lys med midten ca. 6 fot fra nærmeste korte (40 fot) vegg og 80 tommer fra nærmeste lange (60 fot) ) veggen, med den lange siden av lyset parallelt med den korte veggen. Siden hvert butikklys vil dekke et område på 160 kvadratmeter, vil du montere ditt første lys slik at det er direkte i midten av det første området i hjørnet av butikken din.

2. < / p>

Monter tre lamper jevnt fordelt langs kortvegg. Den enkleste måten å gjøre dette på er å måle for plassering av lyset i det andre hjørnet av samme kortvegg som ovenfor, og legg deretter midtlyset direkte mellom dem i en rett linje med de andre to.

3.

Mål for neste rad med tre lys for å starte 12 fot fra den første raden langs samme lange veggen og gjenta trinn 2 og 3. Gjenta denne prosessen 3 flere ganger, til du har fem rader med tre lys. Vær særlig oppmerksom på den siste raden ved siden av den andre kortveggen for å sikre at plasseringen av den sprer den første raden du monterte i trinn 1 .

Butikklys er en viktig del av butikkens sikkerhet. Når du arbeider med delikate prosjekter med skarpe verktøy, vil du kunne se motivet så tydelig som mulig, selv om butikken din er i en kjeller eller garasje med få vinduer. Spesielt i en stor butikk eller garasje, må du sørge for at ditt belysningssystem gir lyst, jevnt lys i alle deler av rommet. Ifølge Cooperative Extension Service av Purdue University, trenger du 20 fot-lys av lys på gulvnivå, noe som betyr ca 1/2 watt fluorescerende butikkbelysning per kvadratmeter av butikkplass.

Andre artikkelen

DIY Eksos Ventiler
Hvordan lage et grønt tak
Septisk lagunevedlikehold
Trimming Instruksjoner for en laminatgulv
Hvordan man kan airbrush en marmor look
Tongue-and-Groove Porch Gulv
Hva er Honed Kalkstein Marble?
Slik viser du kostnaden for å installere teppe
DIY polyuretanskum isolasjon
Typer House Roofing
Hvordan teste et hygrometer
Slik installerer du Newel Posts til Hardwood Stair Treads
Hvordan bygge et lite broom closet
Slik monterer du en under kjøkkenkroken
Hvordan male husets tak
Slik hindrer du muggskader
Hvordan jobber solpaneler om natten?
Hvordan finne ut hvor mye keramisk flis jeg trenger for my countertop
Slik Remodel Cement Trapper
Gulvbehandlinger for et betonggulv i en carport