Slik hindrer du vekkning av CCA-behandlet tre

Slik hindrer du vekkning av CCA-behandlet tre 

Slik forhindrer du vekkning av CCA-behandlet tre.

1.

Arbeid med treet før det tørker. Hvis du bruker treet mens det fortsatt er fuktig (og derfor rett), kan du sikre det på plass før det tørker, og det kan tørke på plass på en rett måte.

p> klemme på treet. En lignende metode som ovenfor er å klemme et treverk til en arbeidsbenk og la det tørke på den måten. Dette ville være nyttig hvis du bare trengte en liten mengde tømmer til et lite prosjekt, eller hvis du ikke kunne bruke fuktig tømmer.

3. Bruk skruer, ikke negler. Når trevirke tørker og vekker, gir det mye kraft. Den styrken kan føre til at negler øker. Kraften er imidlertid utilstrekkelig til å heve skruer, så hvis du bruker dem, vil brettet tørke i rett stilling.

Tips og advarsler

 • CCA tømmer er behandlet med kobberkromated Arsnate. Det siste ordet, Arsnate, betyr arsen, som er et gift. For å beskytte deg selv, sørg for å bruke en maske og hansker når du håndterer behandlet tømmer og vaske hendene grundig etter arbeid med dette treet. Det er også en god ide å vaske arbeidsklærne separat fra ditt andre vasketøy for å unngå mulig krysskontaminering av kjemikaliene som brukes til å behandle treet. Endelig anbefaler Miljøvernbyrået at CCA-behandlet tre ikke brukes i områder der drikkevann, mat, dyrefôr og bikube er til stede.
 • Behandlet tømmer, som er beryktet for å bukke og bøye, blir behandlet ved å dunke tømmeret i et kar med væske og deretter påføre trykk for å tvinge væsken inn i treet. Det betyr at treet er veldig våt og vanligvis kommer til lumberyard vått. Våt tre gjør det veldig enkelt. Det er noen enkle måter å motvirke denne tendensen.

  Andre artikkelen

  Riktig metode for herding av betong
  Hvordan velge riktig takvifte
  Er ultrafiolett lys og svart lys det samme?
  Tile Vs. Metal tak
  Hvordan bygge en vegg med 2-for-4 Studs
  Kjøkkenventilasjonsalternativer
  Steg-for-trinns veggramme
  Slik rengjør du rust fra luftbehandlerenheten
  Hvordan komme i gang med solenergi på ditt hjem
  Slik Remodel Cement Trapper
  Hvordan designe inngangsdører
  Hvordan finne pokker bak en flismur
  Slik overfører du fra teppe til parkett
  Typer av Drill Chucks
  DIY Betongpolering
  Horisontal Vs. Vertikale vindturbiner
  Hvordan bygge billige grønne hjem
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik remodellerer du en fliseredusj
  Hvordan bygge en Metal Roller