Slik fjerner du vaskeskap fra skap

Slik fjerner du vaskeskap fra skap 

1.

Slå av vannet til vasken eller til hele huset. Prop åpner skapene under vasken med noe objekt høyt og tungt nok til å holde døren åpen. Fjern alle gjenstander fra skapet og stikk opp en lommelykt oppe på bunnen av vasken.

2.

Linj bunnen av skapet med flere håndklær for å suge opp vann lekkasjer du lager mens du fjerner vaskenbassenget. Plasser en vannbøtte direkte under der vanntørrørene kobles til bunnen av vasken.

3.

Fjern knottene og armaturene dersom de er festet til vasken. Disse brikkene skal skrus ut på plass eller ha avtagbare bolter enten over eller under benken. Fjern disse stykkene med en skiftenøkkel innpakket med en gammel fille; Dette vil beskytte inventarene mot skade.

4.

Kryp inn i skapet og legg deg på ryggen, mot bunnen av vasken. Se etter vaskenklipsene festet til toppen av skapet eller benken, langs kantene på vasken. Løsne klipsene med en klutdekket skruenøkkel eller slå dem av hvis det er nødvendig. Unhook bunnen av vasken fra dreneringsrørene på dette tidspunktet også.

5.

Kryp ut fra vasken og bruk en verktøykniv for å kutte tetningen fra rundt ytre kanten av vaskebassenget, hvor bassenget sitter mot benkeplaten over skapene. Bruk en liten pry bar dekket i klut for å begynne å glatte vasken bassenget og helt løs fra benken.

6.

Kryp tilbake inne i skapet og ha en assistent som hjelper deg som du skyver vasken opp gjennom hullet. Assistenten bør begynne å løfte vasken og hjelpe deg med å sette vaskebassenget til side på skranken til begge kan stå og ta en side av vasken for å fjerne den fra rommet.

Å fjerne en badvaske fra et skap eller benkeplate krever ikke å ansette en rørlegger. Med noen besluttsomhet, de riktige verktøyene og et godt sett med retninger, kan du få et gammelt badvaske fjernet fra et skap og en ny erstattet innen noen få korte timer.

Andre artikkelen

Slik beregner du betongbeløp
DIY: Keramiske gulvfliser
Slik installerer du Interior Pebble Tile
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
DIY Utvendig Vindu Trim u0026 Siding
Architectural Patio Roof Truss Ideas
Ideer for koordinering av farger for interiørmaling av vegger
Riktig Betong Finishing Teknikker
Små slipingsverktøy
Hvordan lage en dusjskjerm fra glassblokker
Baderom Renovering Tips
Slik installerer Vinyl kompositt gulvfliser
Hvordan lage en vakker inngangsdør
Slik kobler du til et intercom
Slik installerer du Cedar Wall Shingles
Elektrisk sikkerhet på byggeplasser
Slik legger du en vegg til et rom med et takloft
Slik bestemmer du vinkler for kappstøping
Planer om å lage en brannvindu av røde murstein
PEX Vs. Kobberrør