Slik festes Stair Stringers til Headers

Slik festes Stair Stringers til Headers 

1.

Merk merkene på toppteksten der trappestrengene skal installeres. Bruk et fartsfelt til å lage rett loddrette linjer slik at strengene er plumb når de er installert.

2.

Løft den første stringer når den er kuttet til riktig størrelse slik at den hviler mot toppteksten. Hvis nødvendig, bruk en A-ramme-stige for å nå toppen av stringer.

3.

Legg en trappstativ på toppstripen for å sikre at trådenes toppoverflate er flush med ferdig gulv. Slitebanen må være flush med ferdiggulvet for å forhindre tripping.

4.

Hammer et negl inn i toppen av stringer på en skråstilling slik at den vil trenge inn i både stringer og hodestøtten, sikrer stringer på plass.

5.

Tå nail sidene av stringer på plass med 16d negler. Tå spikeren er når spikeren hammeres inn i stringer på en skråstilling slik at den trenger inn i stringer og deretter går inn i toppteksten. Gjenta tåspiken minst fem ganger på hver side av stringer for å sikre den på plass. Gjenta denne prosessen med alle andre strengere som kan brukes til trappene.

6.

Skyv en 2x4-hovedbok under strengene, slik at brettets brede ansikt hviler mot toppteksten . Den tynne kanten av 2x4 skal presses godt mot strengene.

7.

Spiker hovedboken til toppteksten ved hjelp av 16d-negler. Storboksen er lagt til for å støtte strengerne i å imøtekomme trappens samlede vekt.

Å feste en trappstenger til en topp er en svært viktig del av trappinstallasjonen. Dette skyldes at strengene bærer hovedbelastningen av materialene som brukes til trappene, samt vekten til de som bruker trappene på daglig basis. Etter å ha festet en trappstenger til en topp, hviler en del av stringer opp mot toppteksten. En av de vanligste måtene å feste en trappstenger til en topp er å tillate en full slitasje på toppen av trappen; dette betyr at slitebanen vil stikke ut et fullt skritt ut fra det ferdige gulvet øverst på trinnene.

Andre artikkelen

Shed Roofing Instruksjoner
Slik legger du gulvbelegg
Slik bytter du fliser rundt en vask
Hvordan bygge på mye i Houston
Hvordan beregne produsert hjemmekostnad
Om Automatisk Gipsskrue Guns
Skruehodetiler
Hvordan bygge en to-story hytte på et fjell
Grunner til å kjøpe et produsert hjem
Hvordan oppdatere melamin skap
Hvordan kjøpe granitt benkeplater for ditt kjøkken og bad
Slik installerer du et underlag på toppen av tregulv
Slik installerer du en betongtema over Formica
Hva alle bør vite om taktekking et hjem
Slik Vanntett din Peis
Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør
Typer av gulvstøping
Kraftbruk til keramiske fliser
Mobile Home Deck Ideas
Hvordan Prime Cedar Siding