Slik bytter du framdekselrammer

Slik bytter du framdekselrammer 

1.

Fjern den gamle døren og rammen. Ta vare på døren hvis du har tenkt å gjenbruke den. For bærende vegger, sørg for å sette midlertidige støtter på plass før du kutter og fjerner eksisterende innramming. Når det er nødvendig, trim eller midlertidig fjerne sidespor for å gi deg tilgang til veggen innramming og rom til arbeid.

2.

Mål bredden og høyden på døren (enten nye eller gamle ) som kommer inn i den nye rammen, og legger en tomme til sidene og toppen (for shims og caulking) for å bestemme størrelsen på din grove åpning. Merk bredden på gulvet eller såleplaten (nederste brettet i veggen), avhengig av hvordan målingen ligger. Merk høyden på de nærmeste 2 x 4-studene utenfor den grove åpningen. Til slutt merker du to mellomrum på 1,5 tommer hver på sokkelen eller gulvet på hver side av den grove åpningen (for et par 2 x 4 innrammingstopper).

Mål avstanden mellom såleplaten eller gulvet og toppplaten (det øverste bordet på veggrammen). Klipp to pinner for å matche og plasser dem i de ytterste 1,5 tommers mellomrom du markerte i trinn to. Bruk et nivå for å gjøre dem nøyaktig vertikale, og deretter spik diagonalt gjennom dem (dvs. tånegl dem) til såleplaten eller gulvet og på topplaten.

4.

Kutt To knapper som passer til høyden på den grove åpningen. Plasser dem i det andre settet med 1,5-tommers mellomrom og spik dem til høyhøyttallene fra trinn tre.

5.

Lag et overskrift for å danne toppen av døren ramme. Overskriften er ofte bare en stud trimmet til riktig bredde, men lokale byggekoder kan kreve at du bruker et 'sandwich' av to stykker treverk 2 x 6 eller større skrudd eller limt til et indre stykke 3/8-tommers kryssfiner , spesielt for svært brede dører.

Sett toppteksten på toppen av de kortere studsene fra trinn fire og spik det til begge settene på studsene.

7.

Mål fra toppen av toppteksten til bunnen av topplaten, og kutt en (eller mer, avhengig av dørbredde og lokale koder) 2 x 4 for å matche. Legg denne korte studen mellom topplaten og toppteksten i topptekstpunktet, og tånegl det til begge.

Tips og advarsler

 • Bruk et nivå og firkant for å dobbeltsjekke plassering og justering før du synker eventuelle negler. Etter behov kan du justere posisjonen til studsene med en hammer eller pry bar.
 • Hvis du trenger å installere en ny utvendig dør som er betydelig større eller mindre enn den gamle, må du sannsynligvis også erstatte dørkarmen. Når du erstatter inngangsdørrammer, innebærer noen ganske invasive modifikasjoner på veggrammen, bør du ikke være nervøs for å takle dette relativt enkle hjemreparasjonsprosjektet. Faktisk, med litt tålmodighet og omsorg, kan du raskt og enkelt erstatte en inngangsdørramme.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage større grout linjer i gulvfliser
  Boligbyggingsrammer Instruksjoner
  Hvordan kutte en sirkel i aluminiumsfolie
  Slik legger du Stamped Concrete
  Hvordan finne overflatearealer av objekter
  Definisjon av Finish Snekkerarbeid
  Slik setter du en gummihylse på taket
  Hvordan bygge en Shipping Container Home
  DIY Cordwood Post u0026 Beam Barn
  Hvordan gjøre rørleggerarbeid for en tilleggs-bad
  Slik installerer du flytende laminatgulv
  Ulempene ved Precast Betong Trapper
  DIY Zinc Countertop
  Wood vs Laminate skap
  Tileinnstillingsverktøy
  Slik bytter du bare bestemte deler av marmorfliser
  Slik skjermer og gjenoppretter tregulv
  DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
  Slik installerer du en keramisk flisegulv over vinyl
  Cork gulv og kjæledyr