Slik bruker du et torg for å kutte ut en trappestrenger

Slik bruker du et torg for å kutte ut en trappestrenger 

1.

Fest en kvadratmeter til den ytre kanten av rammekanten, som er kjent som tungen. De fleste stigerørene vil være mellom de syv og åtte tommers merkene, avhengig av trappestigerhøyden.

2.

Fest en annen kvadratmeter på ytterkanten av rammekanten, som er kjent som bladet. Slitebredden skal være mellom 17 og 18-tommers merkene, avhengig av måling av slitebredde.

3.

Legg rammekanten på stringer med målerne trykket fast mot den øvre kanten. Tungen og bladkanten bør peke ut fra stringer.

4.

Spor langs kanten av rammekanten for å gjøre det første trinnet. Spor langs kanten av torget for å lage et trekantformet mønster.

5.

Skyv torget til høyre slik at slitemåling, som ligger på bladet av torget, linjer opp med det siste stigerørmerket. Gjenta denne prosedyren til stringer er lagt ut for å kutte.

6.

Vend på rammen og merk nederst på første trinn; Det nederste trinnet er hvor stringer vil hvile på bakken. Flytt innrammingstorget til topptrinnet, og juster torget på torget med den siste stigningslinjen og merk toppskåret. Dette er hvor toppen av stringer vil hvile en gang installert.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke er kjent med rammens torg og bladdelene, bruk en markør for å skrive 'T' og 'B' for å indikere hvor de befinner seg.
 • Bygning av trapper kan være en skremmende oppgave hvis du ikke er kjent med verktøyene som trengs for oppsettet. Et innrammingstorg er et metall 'L' formet verktøy. Den kortere og skinnier delen av torget er kjent som tungen, og lengre og bredere del er bladet. Begge deler er merket med tommer og centimeter. Firkantmålere, som kommer i par, er designet for å glide over kanten av et torg hvor målingen din er indikert; De sikres deretter på plass ved å skrue et skruehodet.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en Fieldstone Patio
  Hvordan spare energi på mange måter fra det åpenbare til det ytterste
  Slik installerer du en laminatgulv i det halve badet
  Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
  Slik fjerner du Accordion dusjdører
  Hvordan lage en vindmølle til krafthus
  Innredning av treovnsinstallasjoner
  Slik bruker du en vinkelfinner
  Kitchen Cabinet Layout Ideas
  Slik beregner du teppe per kvadratfot
  Hvordan velge de best utviklede treproduktene for bygging
  Slik borer du hull i vasker
  Vinyl Guttering Vs. Aluminiumrengjøring
  Coax Cable Definition
  Hvordan måle en grov åpning for å bytte franske dører
  Slik konverterer du et hus til å jobbe med solenergi
  Slik kjøper du en badekar
  Sikkerheten til en pneumatisk nagler
  Hvordan kjøpe et modulært hjem
  Hvordan Stain u0026 Seal Wood Garage Dører