Skal jeg kaste rundt lysarmaturer?

Skal jeg kaste rundt lysarmaturer? 

Isolasjon

Hovedformålet med caulk er å forsegle en søm, hull eller sprekk mot utendørs vær. Det er derfor byggere caulk rundt vinduer og dører. Hvis taket ditt eller veggen er isolert, er det sjelden nødvendig å koble lyset til kold luft. Det samme gjelder for innvendige vegger. Hvis taket ditt ikke lekker, trenger du ikke å koble lysstoffet mot regn eller annen nedbør.

Hvis taket ditt eller veggen ikke er isolert, eller hvis du føler et utkast til tross for isolasjonen, bør du vurdere å kjøre en bein caulk rundt kanten av lysarmaturet.

Type Lysarmatur

Den type lysarmaturen du installerer, har mye å gjøre med om du vil lukte. Det er i hovedsak to typer lysarmaturer: de med synlig base og de uten synlig base. Alle lysarmaturer har en base der fixturen kommer i kontakt med veggen eller taket. I noen inventar er denne basen tydelig synlig. I andre er det skjult bak en større fixtur for lyspærene selv, eller ved dekorasjon.

Hvis bunnen av lysarmaturet ikke er synlig, trenger du ikke kosmetiske grunner Det kan også være svært vanskelig å feste en armatur under de omstendighetene. Hvis basen av armaturet er synlig, kan det være at du ikke vil tåle av kosmetiske grunner.

Utseende

Hvis basen på din Lysarmaturen er synlig, kontroller rundt bunnen av gips i gipset. Når en lysarmatur er installert, må byggeren slå et hull i gipsplaten for ledningen skal komme gjennom. I de fleste tilfeller vil hullet være mindre enn Basen på lysarmaturet. Hvis det er større, er resultatet et styggt gap. Fordi hullet som trengs for ledninger, er vanligvis veldig lite, skjer dette vanligvis når du bytter ut et lysarmatur med en ny armatur som har en mindre base.

Hvis det er et hull i nærheten av basen, kan ofte fikse det med en perle av caulk. Selv om gapet dukker opp på bare ett sted, kjør du perlen helt rundt basen. Dette ser mye bedre ut enn bare en patch av caulk på et tidspunkt rundt basen. Enten å sitte rundt en lysarmatur avhenger det meste på den type lysarmatur. I noen tilfeller kan caulken forsegle seg mot kaldere eller varmere luft i taket. I andre er caulk bare et kosmetisk mål. I fortsatt andre er caulk ikke nødvendig. Tenk på følgende når du bestemmer deg for å låse rundt en lysarmatur i ditt hjem.

Andre artikkelen

Hvordan velge energieffektiv utendørs belysning
Slik installerer du teppe i huset ditt
Walkout kjeller ideer
Slik installerer glassfibertak
Slik monterer du Solid Oak Flooring
Vinyl sidespor triks
Hvordan oppleves din hage med betong-stepping stones
Modular Home Foundation Options
Hvordan beregne kostnadene for et tak
Hvordan Estimere Kostnaden for Hot Mix Asfalt
Pallgjenvinning
Slik installerer du keramiske fliser over kryssfinergulv
Hvorfor velge Strand Vevd Bambus?
DIY Stucco Wall Texturing
House Foundation Construction Techniques
Slik fliser gjennom en døråpning
Hvordan male gamle benkeplater i et kjøkken
Veggmaleri Råd
Utvendig design tips
Tips om etterbehandling av betong