Morsomme måter å male soveromvegger

Morsomme måter å male soveromvegger 

Muraler

En veggmaleri er en fin måte å krydre soverommet ditt på hvis du har en stor veggmasse som gir deg god til å være et lerret. For best resultat må du lage en liten versjon av bildet du vil lage, og deretter skissere en oversikt over den store versjonen på veggen din i blyant før du fyller den inn med maling. Du kan bruke akryl- eller latexveggmaling, men med mindre detaljert arbeid kan du også bruke kunstnerens akryl- eller oljemaling.

Velg emnet for ditt veggmaleri basert på ditt soveromsdekorasjoner. Tenk på bilder som kan binde i andre visuelle elementer, både tematisk og fargerikt. For eksempel, hvis soverommet inneholder mange elementer med plante- eller blomstertemaer, bør du vurdere en veggmaleri av en hagescene.

Vegg veggmalerier trenger ikke å være malerier av realistiske scener; Du kan også bestemme deg for å gjøre veggen din til en kompleks, abstrakt design, for eksempel et åndelig symbol på en mandala eller drømfanger. Disse typer design har fordelen av at det ofte er lettere å mestre for mer uformelle visuelle kunstnere.

Hvis du vil ha en piktorisk effekt i soverommet ditt, men ikke ønsker å lage noe så forseggjort som en veggmaleri, bør du vurdere å male veggene og taket med tekstur for å foreslå en innstilling, som for eksempel å foreslå en natt stjernehimmelen ved å male et lavere lag mørkblått og deretter spattermaleri hvite flekker for stjerner.

Mønster

Maleri veggene dine i geometriske mønstre gjør dem mer interessante enn å male med flade farger, men det er ikke som drastisk eller fantastisk som en veggmaleri eller foreslått scene. Maling av veggene med mønstre vil tillate deg å lage noen av de ønskelige effektene av veggpapirdesign uten rot og oppstyr.

En god måte å inkludere mønstre på veggene dine er å lage maleri stenciler. Dette er så enkelt som å kutte en form du vil ha (som en diamant eller hjerteform) i papp med en håndkniv. Bruk denne stencilen til å male designet på veggen. Hvis du vil ha en vanlig posisjonering av disse mønstrene (i motsetning til en randomisert, polka-dot-stilposisjonering) måler du nøye og bruker en rett kant.

Hvis du ikke liker ideen om å dekorere med geometriske former, bør du vurdere å male med linjer eller bånd av forskjellige farger. Dette er en god måte å understreke visse arkitektoniske trekk eller å skape en midtveggdeler , ligner på en tapetboarder. Av alle rommene i huset ditt er soverommet det mest personlige. For mange gjør-det-selv-dekoratører betyr dette at soverommet skal males på en kreativ måte som reflekterer ens individuelle personlighet. Hvis du vil male soverommet ditt på en morsom og interessant måte, bør du vurdere forskjellige måter du kan bruke maling på å uttrykke deg selv og forvandle soverommet til det mest interessante rommet i huset.

Andre artikkelen

Hvordan lage vinduer og dører
Gjør det selv Betong Leveling
Blåsisolering Dampbarriere Installasjon
Hvordan å kle en Maple Floor
Slik bruker du Caulking på fliser
Slik monterer du en under kjøkkenkroken
Hva trenger du å installere laminatgulv?
Hvordan lydisolere et rom på et budsjett
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
Instruksjoner for bruk av et bord Bender
Hvordan remodel et lite bad
Hvordan lage et bad gulv plan
Residential Solar Panels Forklart
Slik legger du Trex Decking
Slik rammer du takstenger for å henge gipsvegg
Tips om å organisere små baderom
DIY Bamboo benkeplater
Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway
Slik beregner du kvadratfotens formel i en koke
Slik bytter du utvendig metallfasade på et mobilt hjem