Kan du endre farge på fliser i et bad?

Kan du endre farge på fliser i et bad? 

Maling

Maling fliser krever grunnleggende maleri og reparasjon av hjemmet. Før du maler, fjern og erstatt eventuell løs fugemasse mellom flisene. Overflatefeil vil bli forstørret etter at malingen er påført, så rengjør flisene grundig og la det tørke. Sand fliser med 220-grit karbid sandpapir eller en muriatisk syre-basert deglosser. Dette vil hjelpe malingen å holde seg til flisene.

Du kan bruke enten primer og en oljebasert maling, eller en todelt epoksybasert maling som er spesielt formulert for fliser. Fordelen med oljebasert maling er at den kommer i et stort utvalg av farger. Ulempen er at den ikke kan brukes til områder med stor vanneksponering, for eksempel flislagt vasker og badekar. For maksimal holdbarhet er den todelte epoksybaserte maling et bedre valg. Fargespenner for disse malene er tilgjengelige, men Begrenset til pastellfarger. Epoxy-baserte malinger kommer i børster og sprøyteformler. For den jevneste overflateapplikasjonen, bruk en sprøyteformel.

Når du påfører malingen, kan du enten male Akryl Refinishing Dette alternativet er best igjen for entreprenører som spesialiserer seg på akrylreparasjon for bad og bad. kjøkken. Det er en billigere løsning enn å fjerne og erstatte de opprinnelige fliser. Prosessen innebærer grundig rengjøring av fliser, påføring av en sprøyteprimer, påføring av flere strøk av en proprietær akrylformel, og deretter pusser overflaten slik at den ligner glassert flis . Akryl refinishing er en tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og teksturer som etterligner ekte fliser. Ikke flislagte baderomsflater, som for eksempel badekar og vasker, kan også behandles på denne måten. Bekreft med akrylreparasjonskontraktøren at produktet har en garanti, og det er garantert å vare et godt antall år.

Layering Fliser

Et annet alternativ er å lag nye fliser over dine eksisterende fliser. Dette kan gjøres på fliser og fliser. Det kan oppnås av noen som har erfaring med flisinstallasjon, men jobben er mer komplisert å installere fliser på en avdekket overflate. Hvis din eksisterende flislagt overflate ikke er helt flatt, må du først utelukke det før du installerer de nye flisene. Gjør dette ved å påføre et ekstra lag epoxy-mørtel og et lag av bakerbrett over flisene før du fortsetter. at det nye flislaget vil øke høyden på flislagt overflate, og det kan hende du må gjøre noen justeringer av dørbekledning, døråpninger og badearmaturer for å kompensere. Hvis du ikke liker fargen på dine keramiske fliser, er det flere måter å rette opp på. Løsninger inkluderer maling av fliser, raffinering av fliser med akrylbelegg og lagring av nye fliser over eksisterende fliser. gjør glasset igjen, siden flisene er glassert ved svært høye temperaturer i en spesiell ovn som heter en ovn.

Andre artikkelen

Slik fjerner du linoleumgulv fra sement
Lette garasje tak alternativer
Hva er Strand Vevd Bambus Gulv?
Kobber blinkende alternativer
Slik legger du en flisebelegg
Betong Vanntetting Behandlinger
Hvordan bygge små tilbehør hyller
Hvordan kaste en vegg
Slik bruker du Vinyl Tile Som Backsplash
Hvordan lage en Solar Pop Can Varmeapparat
Verktøy for å kutte speil
Slik installerer du Tarkett laminatgulv
Rimelig Baderom Renovering Ideer
Ideer for ytterdører
Hvordan slukke en Cape Cod Fire Starter
Slik dekker du et speil på en skapdør
Slik bytter du bladet i en Bosch gjenvinnende sag
Metoder for å bestemme hindrede avstander
Slik legger du ut en Mosaic Tile Floor Border for en innkjørsel
Hvordan Finne Birch Kjøkkenskap