Hvordan velge lav VOC-mal for hjemmet ditt

Hvordan velge lav VOC-mal for hjemmet ditt 

1.

Start din forskning på internett. Greenseal.org er en uavhengig uavhengig organisasjon som sertifiserer produkter basert på strenge standarder støttet av vitenskapelig forskning. Deres nettsted tilbyr en del for å finne maling som har Green Seal-godkjenningsmerket som sikrer et karsinogenfritt produkt som ikke vil forurense luften. Green Seal evaluerer også produkter basert på ytelse, slik at du kan være sikker på at din sunn nye malingjobb vil hold opp.

2.

Les malingsetiketter. Industristandarder krever maling merket med mengden flyktige organiske forbindelser de inneholder i gram pr. liter. Husk å lese etiketten forsiktig, fordi malinger med opptil 250 g / L kan merkes som 'Low VOC', men du vil skyte for mindre enn 50 g / L. Produkter merket 'No VOC' inneholder mindre enn 5 g / L < /p>

3.

Visit din lokale butikk og still spørsmål. Mens nesten alle maleleverandører nå har lave og ingen VOC-linjer med maling, bruker de fleste farger som inneholder VOC-s for å blande din endelige produkt. Din innsats for å finne en maling som er sunn nok til hjemmet ditt, er bortkastet hvis VOC-fargestoffene blir tilsatt. Spør en ansatt ved malingstelleren hvis de ikke har noen VOC-fargestoff tilgjengelig, og hvis de er autoriserte til å bruke den for å tynne malingen du har valgt (ingen VOC-fargestoffer kan være linjespesifikke).

4.

Kjøp online. Hvis forskning viser at ingen VOC og Low VOC-maling ikke er tilgjengelig lokalt, er du ikke uheldig. Flere Green Seal-sertifiserte maling er tilgjengelig for kjøp online. Sørg for å be om fargeprøver før kjøp, da farger som vises på datamaskinen, kan variere dramatisk fra sluttproduktet.

5.

Ryd opp smart. Post-malingjobb, ikke introducere giftstoffer i hjemmet ditt med farlige rengjøringsløsninger. Din VOC-vannbaserte latexmaling krever bare såpe og vann for opprydding.

Tips og advarsler

< Selv om du bruker ugiftige vannbaserte maling, er du fortsatt pålagt å følge EPA-standarder for bortskaffelse. Din kommune vil sannsynligvis tilby fasiliteter for riktig avhending av maling.

 • li> Vi er alle kjent med dampene som maler et rom kan sette av, og disse røykene er et sikkert tegn på at det er giftstoffer som slippes ut i luften; men det du kanskje ikke vet er at maling fortsetter å påvirke inneluftkvaliteten lenge etter at duften minker. Faktisk kan interiør latex malinger fortsette å gi ut skadelige gasser i 4-1 / 2 år etter påføring, og olje maler enda lenger! Mens lave og ingen VOC-maling kan kreve opptil 50\% høyere innledende utbetaling enn tradisjonelle maling, er investeringen i familiens helse helt sikkert verdt ekstra penger. Les videre for hvordan du velger lav VOC-maling for et sunnere innemiljø.

 • Andre artikkelen

  Kjøkken Ideer Uten Øvre Skap
  Isolert Retningslinjer for Installasjon av Utenpåliggende Peis
  Hvordan installere tregulv i bad
  Slik installerer du en Dado Blade
  Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
  Do-It-Yourself Bar Planer
  Hva Betongblanding å bruke til å reparere en fortau
  Hva er fordelene med naturlige gulv?
  GearWrench Vs. Håndverker
  Informasjon om betonghjem
  Hvordan bygger jeg et strandhus for å beskytte mot saltvann?
  Slik legger du Vinyl kjøkkenfliser
  Ideer for utendørs hjemme tillegg
  Hvordan lage en overflate for en lekestruktur
  Slik installerer du Marble Vanity Topper
  Hva er involvert i å installere etterspørsel varmtvannsberedere?
  Hva er den minst kostbare måten å bygge et hus på?
  Slik bruker du en Dewalt 925
  Hvordan bygge en garasje, Pole Barn, House
  Slik installerer du en Formica kjøkkenbord