Hvordan velge lav VOC gulv for ditt hjem

Hvordan velge lav VOC gulv for ditt hjem 

1.

Det første trinnet for å velge lav VOC-gulv for ditt hjem er å fjerne eksisterende giftige produkter. Teppe, Vinyl og laminatgulv er alle store lovbrytere i VOC-utslippskategorien.

2.

Bytt undergulvet. Å rive ut de gamle gassgassene gir den perfekte muligheten til å kvitte seg med en stor kilde til luftbårne toksiner: undergulv. Din undergulv er sannsynligvis konstruert ved hjelp av kryssfiner, som er produsert ved hjelp av formaldehydbaserte bindemidler. Kryssfiner og lignende produkter som MDF og sponplater av gassformaldehyd i mange år etter installasjon. Formaldehyd er et kjent kreftfremkallende middel. Alternativer eksisterer, inkludert Microstrand, en hvetestråbasert kryssfiner uten tilsatt formaldehyd. Microstrand oppfyller LEED-standarder for lavemitterende materialer, noe som betyr at det ikke kommer ut av gasshøye nivåer av VOC-s i hjemmet. Du kan også undersøke tetningsmidler for å redusere avgassingen av formaldehyd fra din eksisterende kryssfiner-undergulv. SafeCoat tilbyr flere slike produkter. < /p>

3.

Cover din sunne, nye undergulv med et sunt nytt underlag. QuietWalk er et resirkulert fiberbasert produkt sertifisert for innendørs luftkvalitet basert på STS-standardene for vitenskapelige sertifiseringer, og MAXXON tilbyr flere underlagsalternativer sertifisert av Greenguard Indoor Air Quality og LEED, inkludert Level-Right, et selvbetongbetong som produkt som kan påføres over kryssfiner undergulv.

4. Velg ditt ferdige gulv. Det er nå lavemitterende gulvalternativer for enhver smak og et budsjett, slik at du virkelig kan la fantasien din gå tomt. Maldehydfri Bambus, Kork og Hardwood kan alle legges i en limfri applikasjon, som fjerner giftige løsningsmiddelbaserte lim fra ligningen. Keramisk fliser, ullbasert tepper, ekte linoleum og betong er sunne, lavemitterende gulvalternativer.

5.

Uansett hvilket gulvvalg du velger, må du undersøke lav VOC lim og etterbehandling alternativer. EcoTimber tilbyr et LEED-sertifisert produkt kalt Healthy Bond-MS, et VOC-fri lim egnet for hardtre, kork, bambus, terrazzo, og er også et tetningsmiddel for betong. SafeCoat tilbyr et stort antall SCS Indoor Air Quality-sertifiserte malinger, flekker, fugemasse og klare kuler for å fullføre et bredt utvalg av gulvalternativer.

Tips og advarsler

 • Stort antall alternativer eksisterer utover det som er skissert her. Gå til LEED-nettstedet for en liste over sertifiserte, lavemitterende materialer.
 • Pass på at du bruker riktig personlig verneutstyr når du fjerner gamle byggematerialer, da de kan inneholde bly, asbest og giftige kjemikalier.
 • Ifølge Miljøvernbyrået (EPA) er luften i hjemmet ditt 2 til 5 ganger mer forurenset enn ute. Mange vanlige gulvmaterialer avgasser gassskadelige flyktige organiske forbindelser (VOC) i luften, truer helsen til dine kjære og bidrar til den totale forurensningen av planeten. Ta kontroll over innendørs luftkvaliteten ved å følge denne enkle veiledningen for å velge Lav VOC gulv for ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Fakta om isolasjon
  Hvordan å rense våren vann
  Dormer konstruksjonsveiledning
  Slik bruker du forskjellige typer stucco til et hjem
  Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
  Ulike nivåer av granitt tellere
  Slik reparerer du kjøkkenfliser
  Baderomsvindu Alternativer
  Hvordan velge en farge for Fiber Cement Siding
  Slik bytter du utvendig trim hjørner
  Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
  Slik fyller du potholes riktig i en grus kjørevei
  Slik legger du 2X2 Keramisk Tile
  Slik installerer du Metal Soffit
  Grunnleggende om innendørs telefonledning
  Slik Planlegger du en Akryl, Swanstone eller Tile Dusj eller Badekar Wall Surround Installasjon
  Installere en ny laminat benkeplate
  Komposittdecking fordeler og ulemper
  Dør maskinvare komponenter
  Hvordan lage tregulv til betongplater på en betongfond