Hvordan tegne en garasje etasje

Hvordan tegne en garasje etasje 

1.

Rengjør gulvet med mop og bøtte og gulvvarmer. Du vil sørge for at overflaten er ekstremt ren før du legger ned flisene.

2.

Stå i det omtrentlige midten av rommet og måler bredden på rommet ved hjelp av målebånd og merk gulvet med permanent markør i midten. I dette eksemplet ligger senteret på fem fot, så et merke vil være ved femmanns-trinnet på målebåndet.

3.

Gjenta trinn to og plasser to andre senterpunkter langs midten av rommet, en nærmere sluttveggen og en nærmere motstående veggen. Målet her er å ha tre merker gå ned i midten av rommet. Disse punktene vil gi deg et sted å holde kalklinjen din og gi deg en rett linje.

4.

Hold assistenten din i en kant på kalklinjen og gå til den ene siden av rommet mens du holder den andre enden og går til den andre siden av rommet. Trekk linjen tett og hold den mot merkene på gulvet, og danner en rett linje nøyaktig fem meter fra veggene. Snakk kalklinjen for å lage en linje på bakken.

5.

Gjenta trinn to til fire, men gjør dette for dybden på rommet, som i dette eksempelet er 20 meter dyp. Når kalklinjen er trukket, vil den danne et plustegn midt på rommet, noe som gir deg et dødt midtpunkt i rommet som skal brukes som en base for flisearbeidet.

6.

Skall bakstykket fra den første laminatflisen og plasser ett hjørne av flisen i hjørnetekningen for det døde sentrum av rommet. Trykk flisen flatt på betongen, sørg for at flateflatene på flisene passer perfekt til krittlinjene på gulvet. Dette skal danne hele grunnlaget for gulvet ditt, så sørg for at det er plassert dødt.

7.

Skal baksiden av neste flis, og juster den med Den første flisen, sørg for at den er helt flat mot kanten. Fortsett denne prosessen med alle flisene, og arbeid hele veien over rommet til du har fylt opp feltet. Gjør dette til du kommer til veggen, eller til du kommer til et punkt der du må klippe en flis for å lage Passer mot veggen.

Hold en flis mot veggen og bruk den permanente markøren, merk på baksiden av flisen hvor flisene overlapper flisene som allerede er legges ned.

Hold den rette kanten mot flisen, tilpass den med merket du gjorde i trinn åtte, og kutt deretter langs den linjen ved hjelp av verktøykniven. Skal deretter baksiden av flisen og hold den ned mot veggen. Fortsett dette trinnet med andre fliser som trenger trimming.

For noen er garasjen deres hjem; et sted å jobbe på biler, prosjekter, eller bare for å unnslippe huset. På grunn av det, vil de menneskene tilpasse arbeidsområdet for å reflektere deres personlighet. Et vanlig alternativ er fliser på gulvet. Men på grunn av den typen misbruk som en garasje kan ta, er det beste alternativet ikke en keramisk flis. Det er en laminatflis, som også gir deg litt enklere installasjon. Garasjen i dette eksemplet er 10 meter bred og 20 meter dyp.

Andre artikkelen

Asbest fjerning forsyninger
Hvordan tynne en glidende glassdør
Hvordan bruke en liten metallbrems
Dampbarriereinformasjon
Slik bruker du gulvbeleggningsforbindelse
Tregulv versus laminat med hunder
Verktøy for forming Cement
Hvordan å bytte en gass-brennende peis til tre
Cavity Wall Insulation Tools
Slik installerer du glassdørkar på veggfliser
Hvordan øke lagringsplassen ved å organisere klesskapet ditt
Instruksjoner for bruk av et bord Bender
Hva er behandlinger for betongplater?
Tricks for å fjerne en dusjavløp
Hvor ligger Thymus-kjertelen?
Slik installerer du en badventilasjonsventilator
Slik legger du til et speil
Over Ground Deck Ideas
Slik Tab Solar Cells
Strukturelle Timber Frame Komponenter