Hvordan remodel produserte hjem

Hvordan remodel produserte hjem 

1.

Ring en lokal eiendomsmegler som spesialiserer seg på produserte boliger. Bruk en utklippsbok for å tydelig vise hvilken type forbedringer du vil gjøre. En utklippsbok består av sider fra magasiner eller brosjyrer av rom eller funksjoner du liker. Inviter Realtor til å besøke hjemmet ditt og gi innsikt og anbefalinger om forbedringer og endringer som vil gi mer verdi til ditt hjem. Bestem hva prisloven er hjemme, slik at investeringen og budsjettet ikke overskrider husets omformede verdi.

2.

Opprett et budsjett som er lagdelt slik at elementene du vil endre eller omforme mest, er øverst i listen, og mindre viktige endringer er nederst. Putt budsjettet med 10 prosent for uventede kostnader eller problemer.

3.

Skiss en plan for huset ditt på grafpapir. Skissen din skal vise romstørrelser, plasseringen av dører, vinduer, apparater, inventar, ventilasjoner, døråpninger, kolonner, nisjer eller noe som er permanent festet til hjemmet. Merk romene.

Ta husplanskissen til din lokale bygningsavdeling og spør om kostnaden for tillatelser for den type arbeid du vil gjøre. Ofte kan bygningsavdelingen tilby tilleggsinformasjon som kan endre planene dine. Noen ganger vil det anbefale entreprenører for bestemte typer arbeid.

5.

Gjennomgå din boligplan, gjør eventuelle endringer som er blitt anbefalt av eiendomsmegler eller bygningsavdelingen.

6.

Intervju statlig lisensierte og anbefalte entreprenører for å velge riktig entreprenør for å overvåke ombyggingen. Hvis du har tenkt å gjøre arbeidet selv, må du undersøke hjemstedet ditt slik at du forstår forskjellene mellom hjemmet ditt og et lignende stort sett hjemme basert på hvilke endringer du vil gjøre.

Tips og advarsler

 • De fleste produserte boliger har ikke en sterk nok undergulv for å støtte et fliseregulv. Ytterligere undergulv må installeres over eksisterende gulv, eller gulvet må fjernes og byttes ut. Ofte er skapene byggmesterens klasse og bør oppgraderes for å holde vekten på forbedrede benkeplater. Noen oppgraderinger, som for eksempel bevegelige vegger, kan være i strid med hjemmets garanti.
 • Fabrikkede boliger vokser i popularitet, da hjemmedesignerene har flyttet seg fra billige utkikk til mobilhus til mer konvensjonelt utformede og bygget boliger. Forbedringene i hjemmedesign og konstruksjon har også forbedret disse bolighjellene, og bidratt til at de beholdt og økte verdien. Ved ombygging av et produsert hjem burde husseieren fortsatt være oppmerksom på hva som vil gi verdi til sine hjem og bør huske på at produsert boliger, mens de ligner på konvensjonelle boliger, har noen forskjeller som bør regnskapsføres i planleggingsstadiene.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Soffit Ventiler
  Slik installerer du en vask i kjelleren
  Jetted Tub Installere spesifikasjoner
  DIY Installasjon av en Franklin Stove
  DIY: Skjermmaling for en LCD-projektor
  Kan jeg bruke min loft til lagring?
  Slik plasserer du en forlengelsesstige trygt
  Faser av en byggekontrakt
  Slik velger du baderomsbordsmaterialer
  Hvordan bygge en vindturbin fra bilgeneratorer
  Slik isolerer du en betongplate
  Eik Vs. Hickory Wood
  Slik fjerner du asbeststøv
  Hvordan å rive ned en Cinder Block Building
  Hvordan betale den laveste mulige premien for din eartquake forsikring
  Hvordan bli kvitt et gammelt tinntak
  Slik legger du betong på en skråning
  Hvordan lage en hjemmearbeide
  Verktøy som trengs for å bygge et dekk
  Slik oppvarmer du et hjem med elektriske bordplater