Hvordan male et tak som har en peelingstruktur

Hvordan male et tak som har en peelingstruktur 

1.

Sett opp stillaset ditt. Pass på at den er høy nok og solid nok til å holde i vekt, og test den før du begynner. Du vil være så komfortabel som mulig mens du rengjør og maler. Hvis taket er for høyt, bør du vurdere å bruke en sikkerhetsbjelke.

2.

Bruk et sandpapir med fint grus og forsiktig slip av eventuelle peeling eller chipping maling fra taket. Spesielt skrape noen områder som kan være sprudlende.

3. Bruk en blekemiddel-løsning for å rense eventuelle alvorlige muggspott. Bland 1 ss. av blekemiddel med 1 kopp varmt vann, og bruk en tørr klut til å rengjøre melduggen med løsningen. Vent et par minutter før du begynner å male. La området ventilere.

4. Bruk teksturreparasjonssettet til å matche den opprinnelige tekstur av taket, hvis taket ditt er strukturert. Reparasjonssett er også nyttige når det passer til riktige farger, og finnes i en maskinvare- eller malingbutikk.

5.

Paint primeren i taket ditt. Bruk en malingsrulle til større områder og en pensel for mindre områder. Pass på at du lar primeren tørke før du fortsetter med malingen. Du kan finne en god prikkfyllende primer i en hvilken som helst malingsbutikk som vil bidra til å kvitte seg med flekker eller flekker.

Bruk din malingsrulle og pensel for å male på nytt ditt tak i fargen du ønsker. Hvis du vil at taket skal være i samme farge som det var før, vil tekstenes reparasjonssett være nyttig når du passer til riktige farger.

Dekk en liten mengde malingen med en klut eller en svamp på et område som du slipt, hvis du maler bare de slipede områdene. Bruk en malingsrulle for å legge til et annet frakk til dette området, og deretter strekk valsen litt ut slik at den dekker området som ikke har blitt slipt. Dette vil skape et mer blandet og sømløst utseende fra gammel til ny maling.

Tips og advarsler

 • Hvis området du maler for har for mye fuktighet (som ofte er en faktor i peeling maling), installer en takvifte for å redusere fuktigheten.
 • Bruk beskyttelsesbriller når du maler eller rengjør taket ditt, slik at du ikke får noe i øynene dine. Det er også en god ide å bruke hansker.
 • Sørg for at stillaset ditt alltid er sikkert og stabilt.
 • Mange vegger i hjemmet ditt kan ha en malt tekstur som legger til din generelle d u0026 # xE9; cor. Imidlertid kan mugg, fuktighet eller bare gammel, peelingmaling føre til at veggteksturen din sperres av etter en tid. Dette er også tilfelle med takmaling. Det finnes måter å raskt og effektivt fikse dette problemet på, og få veggene eller takene til å se ut som nye igjen.

  Andre artikkelen

  Cabinet Designs u0026 Styles
  Hvordan fikse en luftkompressor slange
  Over Ground Pools: Steel Vs. Aluminium
  Hva er en Brad Nail eller Staple?
  Hvordan bli med MDF
  Hvordan finne lengden på en Stair Stringer
  Hvordan kante gulvfliser
  Hvordan sette inn peis dører
  Gjør det selv Flat Roof Storage Sheds
  Slik løser du gammelt betong
  Hvordan lage en Ranch Home
  Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører
  Stucco Wall Texture Techniques
  Kirsebær gulv Vs. Bambus Gulv
  Hva kan jeg bruke til å kutte ClosetMaid hyller?
  Slik tar du papir til et flatt tak
  Slik installerer Cap Shingles på et tak
  Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
  Hvordan Nail Crown Molding til taket
  Slik installerer du Home Air Conditioning Systems