Hvordan lage personlige stenkolonner

Hvordan lage personlige stenkolonner 

1.

Bestem hvor du vil plassere kolonnene. Hvis du vil at de skal være en del av en vegg eller en annen struktur, må du planlegge kolonnen nær den strukturen. Du må også bruke ekstra mørtel for å holde kolonnen mot strukturen. En frittstående kolonne er enklere å bygge.

2.

Legg steinene ut i gården for å lage en firkant eller rektangelform. Lag en solid form for å lage en solid kolonne. Telle hvor mange murstein som gjør hvert lag, og multipliser det med hvor mange lag du vil bestemme hvor mange steiner du trenger. Mål bredden og lengden på mock-up.

3.

Mål lengden og bredden på kolonnen hvor du vil begynne å bygge. Plasser hager på hvert hjørne av kolonnen. Grav en grunne to-tommers grøft inne i det stakkede området. Bruk tampen til å presse smusset på plass. Bruk nivået for å sørge for at overflaten er helt nivå før du begynner å bygge kolonnen.

4.

Bland mørtelet med vann til det når konsistensen av tykt gjørme. Spred et 1/8 tommers tykt lag av mørtel inne i hullet. Legg det første laget av stein inne i hullet. Trykk steinene på plass. Bruk nivået for å sikre at steinene forblir nivå.

5.

Fortsett å legge mørtel og steiner. Prøv og skift mønsteret hvert annet lag for å gi kolonnen visuell interesse. For å gjøre kolonnen enda mer personlig, bruk forskjellige steinfarger for å lage et interessant mønster, eller gjør et uvanlig mønster som å bruke en annen farge av stein for å sette tallet ditt hjem rett inn i kolonnen.

6.

Bruk en annen farge av stein som topplaget for å legge til en personlig flair i kolonnen. Du kan også bruke en stor, flat stein som topplaget.

En personlig stein kolonne er en som er spesialisert på din smak og preferanser. Ingenting er mer personlig enn en steinsøyle som du bygger deg selv. Å bygge dette prosjektet vil også gi en følelse av prestasjon til byggmesteren, og du vil være stolt over utseendet til ditt hjem eller verksted. Blanding i forskjellige farger vil gi enda mer personlighet til en kolonne.

Andre artikkelen

Hvorfor takmaterialer er bølgete
Alternativer til Drywall Tape
Hvordan male dine vegger for Crown Molding
Verktøy for å lage granitt benkeplater
Wet Saw Instruksjoner
Strukturelle trebjeletyper
Slik kobler du batterier til solpanel
Hvordan lage en betongforkle
Spesifikasjonene for Kohler K6585-7 Sink
Hvordan lage gulvplanker
Barn Building Ideas
Hvordan lage et lagerhus
Typer av ledd i betong
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Slik matcher du teppefarger og malfarger
Instruksjoner for hvordan du kobler en skorstein til en komfyr
Remodelers Trade Shows i Minnesota
Ripping Wood Med Radial Saw
Slik får du tilgang til et loft
Travertin Gulvbelegg Installasjon