Hvordan lage Pergo gulv

Hvordan lage Pergo gulv 

1.

Ta med tilfeller av Pergo gulv i rommet der de skal installeres og la dem sitte i 48 timer. Gulvbelegget må bli betinget for miljøet det skal installeres i og må ha god tid til å utvide, kontrakt, tørke ut eller absorbere fuktighet i luften.

2.

Pass på at gulv eller kryssfiner som du installerer Pergo over er ekstremt ren. Selv tilstedeværelsen av en pebble eller et lite smuss kan kreve at du fjerner det installerte stykket Pergo og installerer laminatgulvene på nytt.

3. Legg et stykke Pergo laminatgulv mot Baseboard trimme langs kanten av en vegg.

4.

Stagger neste stykke du installerer. Klipp det andre stykket i en halv og legg dette stykket ved siden av det første brettet av laminatgulv.

5.

Koble sammen laminatgulv ved å legge et stykke Pergo på gulvet, holder et annet stykke som du vil koble til det eksisterende stykket på gulvet i en 45 graders vinkel og skyve sammenklemmende kanter sammen. Trykk ned på det vinklede stykket Pergo-gulv til det berører gulvet.

6.

Trykk på tilkoblingspunktet for å sikre en god forsegling.

7.

Klipp gulv i riktig størrelse når du kommer til enden av en vegg. Legg et stykke Pergo på toppen av det siste stykket du la ned. Bruk en blyant og merk hvor kutten må gjøres. Skjær Pergo ved hjelp av et bord eller en håndsåg og installer.

8.

Oppbevar alle kuttstykker av Pergo til motsatte sider av vegger eller som fyllingsstykker. Et kutt stykke Pergo er så godt som nytt, og du vet aldri hvor du må bruke den.

9.

Gjenta trinnene over til hele rommet er ferdig og gulv er installert .

Tips og advarsler

 • Pergos kanter kommer noen ganger ujevnt og inkonsekvent. Hvis utragende og ensartede stykker kanter fortsatt er festet til gulv, må du sørge for å fjerne dem før du installerer dem. Dette kan spare mye tid og frustrasjon.
 • Pass på at du legger et kvart-tommers mellomrom på alle veggkanter. Pergo har trekomponenter og må kanskje utvides. Å forlate dette gapet vil holde laminatgulvutvidelsen fra å forårsake stygge buckling.
 • Pergo er laminatgulv som kan installeres over nesten eksisterende gulv og krever ingen lim, stifter eller negler. Koster generelt 40 prosent mindre enn ekte hardvedgulv og mer motstandsdyktig mot riper, har Pergo blitt et meget populært alternativ for gulv i bygg. Det krever mindre vedlikehold enn hardved og er tilgjengelig i et stort utvalg av realistiske utseende, farger og stiler. Den leveres med en pute som festes på baksiden av gulvet for å redusere støynivået og slapping av gulv mot kryssfinerbasert gulv.

  Andre artikkelen

  Slik leser linjaløkninger
  DIY Solar Vannvarmer Samler
  Ideer for dekkstrinn
  Rivet Head Types
  Hvordan å bygge en rullestol rampe
  Slik bruker du en Clarke Metal Bender Step-by-Step
  Hvordan bygge en underjordisk bunker
  Hvordan bygge et hjørne oppbevaringsbenk sete
  Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
  Hvordan lage en skjerm uteplass
  Hva er noen vanlige lydisolerende skum?
  Slik fliser du en uteplass
  Hvor lenge skal grout tørke før det forsegles?
  Slik installerer du et skjult hengsel på en skapdør
  Hvordan bygge et tak i et hus
  Slik installerer du 12-til-12 fliser på et bad gulv
  Slik anker du en kjøkkenøye
  DIY Roll Asfalt Roofing Application
  Slik installerer du glassfliser ved siden av porselenfliser
  Små baderomsprosjekter