Hvordan kutte hull i kulevegger

Hvordan kutte hull i kulevegger 

1.

Identifiser materialet til kabinettveggen din. Hvis veggen er laget av stoff eller stoff med korkboard senter, vil det være enkelt å kutte. Hvis veggen er laget av laminat eller glass, vil det være umulig å lage hull med verktøyene som er tilgjengelige for de fleste hjemmebrukere. Hvis kabinettveggen din er lydisolert, vil den ha mer fylling enn andre lignende kabinettvegger.

2.

Spor området på hullet du ønsker å kutte på begge sider av kabinettet vegg med en permanent markør.

3.

Sett kniven på verktøykniven inn i sporingen på kabinevæggen. Kontroller om kniven har trengt gjennom til den andre siden av kabinevæggen.

4.

Klipp sporets spor med verktøykniven. Hvis kabinettpåfyllingen er motstandsdyktig mot kutting, gjør du en sågbevegelse med kniven. Hvis kniven ikke trenger gjennom hele veggen, må du også kutte sporene på den andre siden av kabinevæggen.

5.

Skyv klippeområdet gjennom den fjerne siden av kabinettet. Pass på at du fjerner alt skum, korkplater eller annen fylle på bås. Hvis kuttområdet motstår å skyve, skal du kutte oversiden av hullet med nyttekniven.

6.

Tørk ut eventuell rusk i hullet. Klipp noen taper stoffendene slik at hullet ser pent ut. Hullet er nå fullført.

Tips og advarsler

 • Bruk bare skarpe verktøykniver. Kraftige kniver er mer sannsynlig å glide og forårsake skade.
 • Kniver på verktøykniver kan bli sprø hvis de blir trukket ut for langt. Hvis du føler at bladet bøyer, trekker du bladet og skjærer hullet fra begge sider av verktøyveggen.
 • Første gang du kutter hull i en vegg i en vegg, kan det være vanskelig å kutte inn en perfekt rett linje. Overvei å skissere et mindre hull enn du til slutt vil trenge, slik at du har plass til å rette eventuelle feil som er gjort med verktøykniven din.
 • Utility kniver er ekstremt skarpe. Hvis du plasserer den ene hånden på kabinemuren for innflytelse, må du sørge for å plassere den langt utenfor verktøyknivens bane.
 • Kutting av et hull i kabinevæggen din må ikke være en handling av sabotasje på arbeidsplassen. Det kan være en måte å omdirigere kabler, koble til elektronikk til uttak eller hilse på naboen. Avhengig av materialet på kabinettveggen din, Kutting av hull kan være ganske enkelt, eller det kan være umulig. Med de riktige verktøyene, bør det være mulig å gjøre små endringer i mange hytter.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater
  Om Soapstones
  Ideer for refinishing av kjøkkenskapene
  Hvordan bygger jeg en kjeller Soffitt?
  Slik installerer du Tile Trim
  Slik går du rundt hjørner med fliser
  Slik Hang Wood Siding
  Slik bor og så betong
  Hvordan finne eller beregne firkantede føtter i et rom eller en hage
  Hvordan ventilere et hus tak
  Slik legger du ut motsatt flis i et diagonalt mønster
  Slik fliser en skjermet veranda
  Slik legger du til en utendørs vask
  Slik legger du på sementgulv
  Slik bruker du Liquid Nail Resin
  Hvordan sette opp og nivå et mobilhjem
  Ulempene ved kaldt valset stål
  Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
  Slik legger du til keramisk flis til en kjøkkenbord
  Slik konverterer du en garasje til et studio