Hvordan installere Wood Step Treads

Hvordan installere Wood Step Treads 

1.

Mål størrelsen på slitebanen du trenger. Mål bredden og dybden, med tanke på hva slags overheng du vil ha på forsiden av slitebanen. Også, hvis du skal installere kickers (det vertikale stykket som dekker den delen du ikke går på), må du enten installere dem før du måler eller tillater dem i målingene dine.

2.

Klipp tråden til riktig størrelse. Generelt vil du velge et overheng, slik at du ikke trenger å kutte dybden på brettet. For eksempel, for en nødvendig 11-tommers dybde, velger du en 12 -inch bord (faktisk bredde 11,5 tommer) for et overheng på 1/2 tommer.

3.

Legg brettet på stigerøret på riktig sted og skru det ned. Ikke bruk negler til å installere slitebanen. Nesten hver squeak du har hørt fra trappene, er fordi noen brukte spiker og neglen kom litt ut av slitebanen, noe som førte til at styret gnidd mot det når noen gikk på den, noe som resulterte i en squeak.

Uansett om det er innvendig eller utvendig, er installasjonen av trinnveier stort sett den samme prosedyre. Men før du installerer trappene, planlegg deretter for hva (hvis noe) vil være på toppen av slitene - teppe, maling osv. Prosessen er ganske enkel - måle størrelsen på slitebanen du trenger, klipp tråden til størrelse og skru tråden på stigerøret.

Andre artikkelen

Tilskudd til værmelding
Slik Level Patio Blocks
Hvordan bygge og designe et tilpasset takterrasse
Slik bruker du en vinkelfinner
Slik installerer du en Slatwall
Drop Ceiling Typer
Slik planlegger du en Ranch Remodel
Hvordan lage en betong uteplass
Slik installerer du spansk flis
Hva er arkitektur skemaer?
Vinyl Guttering Vs. Aluminiumrengjøring
Hvordan finne den beste granittstenplaten til kjøkkenbordet ditt
Hvordan sammenligne Makita Saws
Slik blander resirkulert glass i betong benkeplater
Hvordan ventilrør blinker
Historisk Farm Preservation Grants
DIY: Stekeovn
Glassert vs. Unglazed Porselen Tile
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Slik bruker du granittfliser til benkeplater