Hvordan identifisere metallskrap

Hvordan identifisere metallskrap 

1.

Bruk en magnet for å bestemme hvilken type metall du har. Tinn, alle typer stål og støpejern holder seg til en magnet. Store kranholdige magneter brukes i skrapverk og metallgenvinningsanlegg for å sortere stålet. Magneten vil ikke hente kobber, messing, sølv eller aluminium.

2.

Se etter stål, som kommer i forskjellige former. Den ene er kort stål, som er stål som er mindre enn 3 meter langt, og er enten et lite element eller har blitt kuttet opp. Langt stål, som brobjelker, refereres til som strukturelt stål hvis det er tykt stål. Både kort og langt stål er en mørk brunaktig farge. Rustfritt stål er sølv, skinnende og lysere enn andre typer stål. Det er det mange vasker, dørhåndtak, bulktanker, hyller, skap og tellere er laget av. Galvanisert stål ruster ikke. Det er det som skjermer er laget av og har en annen, lettere, kjedelig farge.

p> 3.

Se etter jern. Støpejern er et svartaktig metall som holder seg til en magnet. Gryter og panner ble ofte laget av støpejern i mange år. Det er veldig tungt, men lettere enn stål.

4.

Se etter kobber. Kobber er et verdifullt metall. Når du tar kobber til en skrapgård, blir du betalt av pund. Metallmarkedet skifter daglig på verdiene til hver type metall. Hvis du har mye kobber, får du et godt beløp for det. Moderne elektriske ledninger i boliger er kobber. Den har en lys, rødaktig, skinnende farge. Ved eksponering for elementene blir kobber grønn. Kobber og messing kan være forvirret. Messing er tyngre og har mer av en gul farge.

5.

Se etter aluminium. Når elektrisk ledning ble installert først i hus var det laget av aluminium. Det er skinnende, sølv og mykt. Sjekk de elektriske ledningene i hjemmet ditt for å sikre at de er kobber og ikke aluminium. Sølv elektriske ledninger betyr at hjemmet ditt må bytte ut ledningen. Kobber er en tryggere og bedre leder. Det er ikke begrenset til ledning. Store ark kan forveksles med tinn.

6.

Se etter tinn. Tinn vil holde seg til en magnet, aluminium vil ikke. Det er tynt, lett, fleksibelt, sølv og litt skinnende. Tinn og aluminium ser veldig like ut, men tinn har en litt dullere finish.

Tips og advarsler

 • Bruk hansker når du håndterer stål.
 • Ikke prøv å flytte store deler av metall selv. Be om hjelp eller bruk en maskin.
 • Hvis du har ulike typer metall og ønsker å selge dem til en scrapyard eller metallgenvinningsanlegg, må du vite hvordan du identifiserer hver type metall. Det finnes flere forskjellige typer skrap, og skrapverk kjøper dem alle. Hver type har en annen farge, vekt og verdi. Hvis du har en masse skrap, kan du selge det med pund eller tonn, for markedsverdien til hvert metall.

  Andre artikkelen

  Den beste måten å installere tregulv
  Slik oppvarmer du et hjem med elektriske bordplater
  Hvordan lage et hjem med et innebygd kunststudio
  Hvordan bruke øyebolter til å løfte elektriske motorer
  Hvordan bygge en veranda på ditt mobile hjem
  Slik installerer du keramiske fliser over kryssfinergulv
  Hvordan identifisere et strykejernsrør
  Slik installerer du Mosaic Tile Sheets
  DIY: Rip ut en undergulv og flis
  Slik bor du på et Minuteman-missilsted
  Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør
  Firewood Bundling Problemer
  Slik bokser du et vindu
  Verktøy for skjæreflis
  Slik fliser med sementunderlag
  Ulike bruksområder for Dremel Tool
  Slik installerer du en metallrør
  Legge Travertin Veggfliser
  Rare bygging verktøy
  Elektriske tresnittverktøy