Hvordan fikse et trebord som er dekket med laminat

Hvordan fikse et trebord som er dekket med laminat 

Fjerne laminatet

1.

Skal så mye laminat fra bordplaten som mulig med en liten flatmetallskraper. Bruk hansker for å unngå kutt fra skarpe kanter. Prøv å ta av så stor et stykke som mulig for å unngå små skjær.

2. Bruk aceton eller neglelakkfjerner til å myke limet under mer stædige seksjoner. Sørg for at du har god ventilasjon og bruk gummihansker for å unngå hudirritasjon. Bruk en plastflaske med spiss dyse for å oversvømme området med aceton. La det sitte i 30 sekunder til et minutt, og fortsett med å skrape.

3.

Løs igjen gjenværende lim - når laminat er fjernet - med aceton og skrape bort. Pass på at du har en søppelkledd boks eller gammel malingbøtte eller annen engangsbeholder for å avhende skraping. Når topplaget hovedsakelig er borte, kan en barbermaskin skrape bidra til å fjerne den finere filmen som er igjen.

Raffinering av tabellen

1.

Bruk en belte sander med 80-grit belter å sitte ned bordplaten til treet. Dette vil fjerne det meste av finishen. Vær forsiktig så du ikke går for dypt, eller du vil skade skogen. Bruk møbler stripper for å få ferdig ut av sømmer og andre detaljer. Påfør med en myk børste børste. Bruk quad 0 stålull for å fjerne myk finish. Når all lakk og flekk er fjernet, sand toppen med 150-gruspapir i en tilfeldig båndsanderskive.

Bruk ditt valg av flekk med en myk børste. Pensle med kornet i lange glatte streker for jevn dekning. Påfør et annet lag hvis det er nødvendig. Følg produsentens anvisninger for de beste resultatene. Vanligvis vil instruksjonene kreve at overflødig flekk blir tørket bort med en luddfri klut, men klut bleier fungerer godt.

3.

Tillat flekk å tørke og påfør to til tre klær med klar overflate for å forsegle bordplaten. Dette kommer i en rekke glans fra flat til høy glans, velg den du liker best. Husk å lese instruksjonene helt før du begynner å bruke og jobbe i en godt ventilert rom, og tar ofte pauser for frisk luft.

Tre er et langvarig og vakkert byggemateriale. Fra tid til annen kommer vi opp på måter å forbedre på utseende eller holdbarhet. En av disse måtene er ved å påføre plastlaminater på overflaten av treet. Med en liten albuefett og noen få vanlige forsyninger kan du gjenopprette den originale trefinishen til en bordplate som er dekket av laminat. Det er ingen rask løsning, men løsningen er ganske enkelt hvis du ikke har noe å gjøre med litt hardt arbeid.

Andre artikkelen

Slik installerer du Dry Pack Tile
Hvordan få Federal Tax Credits når du bygger hjemmet ditt
Hvordan sette fliser rundt en peis
Om Fireclay Kjøkkenvasker
Hvordan lage et skrivebord med en gammel bokhylle
Hvordan brenner jeg Saltillo?
Slik installerer du teppefliser med tregulv på halvparten av rommet
Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod
Alternative energi- og varmekilder til varmtvannsberedere
Slik bytter du badmurer
Slik monterer du beslag på en kobberrør
Slik holder du øynene dine åpne på din tur gjennom
Slik installerer du 8-tommers Kohler Baderomskraner
Kan du farge kjøkkenfliser?
Slik installerer du Overhead Marble Tile
ADA Handicap Baderom Krav
Dusj VVS maskinvare
Hvordan å fikse en dårlig gips klipping jobben
Wall Anchor Typer
Slik installerer du Marble Wall Bath Tile