Hvordan bygge tre skap

Hvordan bygge tre skap 

1.

Mål den eksisterende vasken for å hjelpe deg lettere å finne en erstatningssvink for ditt skap eller benkeplate. Du vil ha en vask av samme størrelse som eller litt større enn den gamle du fjerner; ta målinger av den gamle vaskenes lengde, dybde og bredde i tillegg til bredden og dybden av benken og bredden mellom vasken og front og baksiden av benken over skapene. Skriv disse målene ned for å ta med deg til kjøp erstatningsvasken.

2.

Vri vannet til vasken eller til hele huset. Støt opp skapene under vasken med noe gjenstand som er høyt og tungt nok til å holde Dørene åpnes. Fjern alle gjenstander fra skapet og legg en lommelykt opp for å skinne oppover i bunnen av vasken.

3.

Linj nederst på skapet med flere håndklær for å suge opp vannlekkasje du lager når du fjerner vaskebassenget. Legg vannbøtten direkte under der vanntankene kobles til bunnen av vasken.

4.

Fjern knotter og armaturer hvis de er festet til vasken. Disse brikkene skal skrues ut eller ha avtagbare bolter enten over eller under benken. Fjern disse stykkene med en slynger ch innpakket med en gammel fille; Dette vil beskytte inventarene mot skade.

5.

Kryp inn i skapet og legg deg på ryggen, mot bunnen av vasken. Se etter vaskenklipsene festet til toppen av skapet eller benken, langs kantene på vasken. Løsne klipsene med en klutdekket skruenøkkel eller slå dem av hvis det er nødvendig. Unhook bunnen av vasken fra dreneringsrørene på dette tidspunktet også.

6.

Kryp ut under vasken og bruk en verktøykniv for å kutte tetningen fra rundt ytre kanten av vaskebassenget, hvor bassenget sitter mot benkeplaten over skapene. Bruk en liten pry bar dekket i klut for å begynne å glatte vasken bassenget og helt løs fra benken.

7.

Kryp tilbake inne i skapet og ha en assistent som hjelper deg som du skyver vasken opp gjennom hullet. Assistenten skal begynne å løfte på vasken, hjelpe deg med å sitte vaskebassenget til side på disken til både du kan stå og ta en side av vasken, og ta den ut av rommet og hjemme.

Å fjerne en badvaske fra et skap eller benkeplate er ikke så vanskelig å oppnå som mange kanskje tror, ​​og krever ikke å ansette en rørlegger. Med noen besluttsomhet, de riktige verktøyene og et godt sett med retninger, kan du få et gammelt badvaske fjernet fra et skap og en ny på sitt sted innen noen få korte timer.

Andre artikkelen

Hvordan remodel en Backsplash
Wall Anchor Instruksjoner
Hvordan bruke en drillbit skarpere jig
Mobile Home Skirting Instruksjoner
Kitchen Paneling Decorating Ideas
Brødbrett Monterings Tips
Hvordan finne ut hvor mye et bestemt hus er solgt for
Hvordan Spike Nicad Batterier
Hvilke arbeidstillatelser er nødvendig for remodeling?
Hva er fordelene med Engineered Wood Flooring?
Hvordan å fullføre en mesquite gulv
Hvordan bygge en båt fra PVC-rør
Verktøy for å bygge en vegg
Skilsaw Feilsøking
DIY Patio Bar med en fotstasjon
Hvordan Stucco en yttervegg
Hvordan kalibrere en stud Finder
Travertin Tile Sealing Procedures
DIY Bygg en veranda
Hvordan bygge en gangvei med Precast Betong Molds