Hvordan bygge en vaskeskive

Hvordan bygge en vaskeskive 

1.

Finn et passende sted over vaskerommet ditt ved å bruke gulvplanene til huset ditt og målebåndet ditt. Mål nettopp på hver etasje som vil inneholde klesvasken, slik at du ikke kutter gjennom gulvbjelker eller til elektrisk ledning eller VVS.

2.

Finn et sted å plassere en lite skap. Dette skapet vil bli brukt til å dekke hullet i gulvet til vaskerisjen, slik at barn og kjæledyr ikke kommer inn i hullet, og slik at området er mer behagelig for øyet. Kontroller at det er nok plass i rommet område som du har valgt å plassere et lite skap. Et mellomrom som er omtrent fire kvadratmeter i størrelse vil være mer enn tilstrekkelig.

3.

Klipp et firkantet hull i gulvet ved å bruke sirkelsagen. Dette hullet skal være stort nok til at klesvasket ditt lett kan passe gjennom, men lite nok til at det blir dekket av skapet.

4.

Form metallkanal slik at den passer til hullet som du kutter. Kanalarbeidet skal strekke seg ned gjennom gulvets lengde for å sikre en stikkfri sti når du tømmer klærne ned i vaskeskjermen. Ductwork kan kjøpes fra en hjemmeforsyningsbutikk, og du kan Bruk oppvarmingskanalen. Lengden på kanalarbeidet vil avhenge av hvor langt kanten din strekker seg, men vil være minst noen meter lang for å tegne gulvets bredde i ditt hjem.

5.

Fest kabinettet til gulvet over vaskeskjermen ved hjelp av hammer og negler. Sørg for at det er sikkert, og at et barn eller kjæledyr ikke kan flytte den eller slå den over. Lengden på neglene du bruker vil avhenge av gulvet. Tykkere gulv vil kreve lengre negler, mens tynnere gulv vil kreve kortere.

Tips og advarsler

 • Hvis du er usikker på om du vil kutte inn i noen bjelker, ledninger eller rørleggerarbeid, konsulter med en kvalifisert bygningsinspektør. Bestem hvor disse varslingsstedene er i huset ditt, slik at du ikke skader deg når du lager din klesvask.
 • Kontroller alltid lokale lover før du bygger en klesvask, og vær oppmerksom på at bygging av en slik mekanisme øker kraftig Mulighet for brannskader på huset.
 • En klesvask kan være en praktisk måte å transportere klærne fra en øvre etasje av huset til en nedre etasje. Med de riktige verktøyene og kunnskapene kan du enkelt lage en klesvask i ditt eget hus og spare både tid og energi. Før du begynner med konstruksjonen, bør du sjekke med din lokale bygningsinspektør, da vaskehyllene er strengt forbudt i mange byer - på grunn av at hvis det er et husbrann, vil det spre seg mye raskere hvis det er en klesvask i huset.

  Andre artikkelen

  Hvordan å designe din egen rullestol ramp
  Hvordan spare penger på vann, elektrisitet og rengjøring forsyninger
  Slik bytter du en taklampe
  Hvordan å designe tre dører
  Hvordan bygge på mye med en hjemmebygger
  Hvordan å refinfinere polyfinish
  Billig bolig ideer
  Hvordan å riktig blinke helvetesild
  Enkle måter å gjøre fliser til kjøkkenet Backsplash
  Hva er TPO Roofing Membrane?
  Slik legger du til en lyskrets
  Hvordan bygge Stone Pizza Ovn
  Stucco Color Ideas
  Asfalt Vs. Cement kjørebaner
  Risiko ved å bygge ditt eget hjem
  Rivet Head Types
  Slik stikker du Straw u0026 Chicken Wire
  Hvordan bygge en vedovn
  Slik limer du en Corian-kant til en benkeplate
  Lov om på-stedet kloakkanlegg i Pennsylvania