Hvordan bygge en garasje på min eiendom

Hvordan bygge en garasje på min eiendom 

Retningslinjer for å bygge en garasje

1.

Bestem formålet med din nye garasje, som vil diktere nødvendig størrelse, materialer og plassering for tilleggsartikler som vinduer, dører og stikkontakter. Er garasjen for oppbevaring av kjøretøy og utstyr, eller vil det bli brukt som et verksted? Hvis du har en pickup truck eller SUV, må garasjen din være minst 22 x 22 fot og minst 8 fot høy. Hvis du planlegger å bruke din nye plass som en trebearbeidingstjeneste eller et rastebilvedlikehold, må du vurdere gulvmaterialet og oppvarmingskravene. Starte prosjektet ditt starter med å forutse formålet med og bruk av garasjen din. Da kan du lage et kostnadsbudsjett og sammenligne det med det du er villig til eller kan bruke.

2.

Estimér budsjettet ditt, da de kan variere i henhold til dine ønsker, hva du har råd til. En standard garasje vil kjøre rundt $35 til $45 en kvadratmeter. En minimumsstørrelse for en bil med en bil er omtrent 240 kvadratmeter, eller omtrent $8.400 til $10.800. En to-bil struktur vil bruke 380 kvadratmeter og koster rundt $13,300 til $17,100. Få flere estimater og sørg for å spesifisere nøyaktig hva som er og ikke er inkludert i sitatet. Du vil bli overrasket over hvordan estimatene vil variere avhengig av valg av garasjeporter, vinduer og takdesign. Hvis garasjen din skal festes til huset ditt, vil den beste estetikkdesignen bruke samme tonehøyde, gavler og taklinjer som din gave

3.

Undersøk byggekodene, nødvendige tillatelser, inspeksjoner og byggesertifiseringer for fellesskapet. Avhengig av hvor du befinner deg, Kostnadene og godkjenningstiden kan ha stor innvirkning på prosjektet. Vet størrelsen på det gjennomførte prosjektet, den tillatte plassen fra egenskapslinjene dine, og bekreft om du trenger en varians eller andre godkjenninger som skal begynne. Periodiske inspeksjoner kan kreves i hele byggeprosess for å sikre at alle byggekoder overholdes. 'Disse forskriftene tar hensyn til eksisterende bruksmønster og foreskriver akseptable bruksområder. . . samt begrense byggemassenes størrelse og form og hvor den kan ligge på nettstedet, 'ifølge Francis Ching, forfatter av' Building Construction Illustrated. 'Når du har tillatelsene dine, bekreftet budsjettet ditt og fastslått hvem som skal bygge din garasje, kan du begynne å bygge og snart nyte fordelene med den nye plassen.

Tips og advarsler

 • Se på forskjellige garasjedesigner for å få bedre ide om hva du kan og ikke kan gjøre med ditt eget prosjekt.
 • Få referanser til alle entreprenører du vurderer. Se på byggeprosjekter de allerede har fullført, og snakk med tidligere klienter for å måle kundetilfredshet. < / li>
 • Ikke vær i rush med planleggingen. Tenk nøye på hva du skal gjøre i garasjen din, og hva du trenger for å oppfylle disse aktivitetene når det gjelder VVS, oppvarming og elektrisk.
 • Du trenger mer plass. Lagring, kjøretøy eller mangel på albuerom for hobbyer og prosjekter kan ha åpnet øynene for ideen om å bygge en garasje. Å bygge en garasje er en kompleks prosess som krever mer tid på å planlegge prosjektet enn å se det oppført og ferdig. Planlegging, tålmodighet og utholdenhet vil være store ressurser. Samle blyanter og papir først, og da blir du bedre forberedt når tiden kommer til hammer og sagger. Følg disse generelle retningslinjene for en bedre garasjeopplevelse.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en betong kjøkkenet counter top
  Hvordan bygge din egen garasje for billig
  Hvordan slutte å overdreven energiforbruk
  Hvordan tegne en skisse av kjøkkenet ditt for skap
  Hva gjør en god luftkompressor?
  Slik fliser et bad gulv - en kort guide
  Slik fliser over en flis peis
  Hvordan bygge et energi-uavhengig hus
  Slik monterer du en dusjhode
  Glassfliser Ideer til baderom
  Grants for Barn Preservation
  Baderomsarmaturfarger
  Slik installerer du en trappepost
  Hvordan installere Wide Pine Flooring
  Slik installerer du en dusj med eksisterende VVS
  Slik installerer du en Flag Stone Patio
  Ideer for Remodeling et kjøkkenkrok
  Slik avinstallerer du granitt benkeplater
  Hvordan å bore hull i silestone
  Forsyninger til lydisolert et rom