Hvordan bygge en 20 x 20 garasje

Hvordan bygge en 20 x 20 garasje 

Planlegging og design

1.

Kontakt din lokale kommune for å finne ut hvilke tillatelser og krav du trenger.

2.

Design garasjen din for hånd (ved hjelp av grafpapir, linjal og blyant), datamaskinstøttet design (Google SketchUp er et gratis program du kan laste ned), kjøpe planer fra et nettsted som Garage Plans eller ved å ansette en arkitekt. Sørg for at planene dine oppfyller alle krav til sonering.

3.

Bestem hvilke deler av konstruksjonen du vil gjøre selv. Igjen, sjekk med din lokale kommune eller soneringskort, da du må kanskje ansette sertifiserte entreprenører for å gjøre arbeid som å legge betongfundamentet, ledning av garasjen eller å gjøre noe rørleggerarbeid.

Stiftelsen

1.

Ramme ut fundamentet. For en 20-å-20-fots garasje, legg ut et fundament på minst 21 av 21 fot.

Legg ned en dampspærre inne i rammen . Dette er et plastmateriale som hindrer fuktighet i bakken fra å sive opp og skade fundamentet.

3. Legg til et lag sand eller grus på toppen av dampspjeldet. Lokale regler vil sannsynligvis stille fast materialets og dybdenes dybde.

4.

Hell betongen for fundamentet, plasser rebar og trådnett i posisjon for å styrke betongen. Byggekoder vil diktere hvordan du skal plassere nettverket og rebar og hvor dypt betongen må være.

5.

La betongen kurere før du bygger på toppen av den. Dette vil vanligvis ta omtrent fire dager.

Bygg veggene og taket

1.

Bruk betongskruer for å feste silkeplaten til fundamentet plater som er spesielt behandlet og fest veggene til fundamentet).

2.

Bygg veggene dine ved å ramme dem på bakken, og løft deretter hele veggrammen på plass. Lokale forskrifter vil fortelle deg hvor langt fra hverandre å plassere studsene og hvordan du rammer dører og vinduer. Ta med noen venner for å hjelpe deg med å heve veggene.

3.

Sett veggrammen på plass på toppen av silkeplaten, sørg for at den er 'horisontal' rett) og plumb (vertikalt rett). Spik veggen på plass.

4.

Bestil prefabrikkerte takplater for å ramme taket, og sørg for at de 'er utformet for å passe lokale bygningskoder. Spik dem i posisjon på toppen av veggene.

Dekke veggene og taket i garasjen med kryssfiner eller annet produsert tre, ved hjelp av et forskjøvet mønster for å gjøre veggene sterkere. Spiker platene til studene.

Legg til ytre overflate på veggene: murstein, sidespor, helvedesild eller hva du har bestemt deg for.

7.

Legg på takfilt på brettene på taket. For å holde vannet lekket gjennom, flate ut filmen og overlappe endene slik at det ikke er hull. Monter helvedesild på toppen av takfiltet.

8.

Installer dørene og vinduene.

Tips og advarsler

 • Pass på at du følger byggekoder og anskaffe alle nødvendige tillatelser. Kodene er utformet for å sikre at bygningen er strukturelt lyd, og ved å følge dem når du planlegger garasjeproduksjonen, kan du redde deg fra å bli bøtelagt eller til og med å rive ned i garasjen og gjenoppbygg det.
 • Hvis du ser etter en måte å forbedre hjemmet ditt, eller gir deg mer plass, kan du legge til en garasje. Tradisjonelt har folk brukt garasjer til å parkere sine biler i, men de kan også fungere som verksteder, kunststudioer, hjemmekinoer, yoga studioer og kontorer. Hvis du er en erfaren do-it-yourselfer, kan du bygge en 20-til-20-fots garasje på egenhånd, med litt assistanse fra en elektriker eller rørlegger om nødvendig.

  Andre artikkelen

  Slik setter du keramisk flis på Luan
  Slik installerer du Cork Floating Plank Flooring
  Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
  Hvordan lage en Glass Block Half Wall for en Loft Conversion, Home eller Business
  Slik klemmer du Steel Wire Rope
  Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
  Slik Hell Betong Over Plast
  Carrera Marble Fordeler
  Hvordan bygge et barn bord og stoler med et dyreliv tema
  Hvordan passe bambus gulv
  Slik Prep Kryssfiner for Tile countertops
  Hvordan male kjøkkenenhetsdører
  Hvordan installerer jeg Bertch-skap?
  Slik bruker du Tastaturer til å feste et tegn til tegl
  Hvordan lage et takstativ
  Slik legger du til et hovedkort
  Slik installerer du elektrisk radiant oppvarming
  DIY Peis Byggeplan
  Hvordan lage en garasjeplass
  Trimalternativer for utvendig vindu